Bir askerin hayatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Maximus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet sankı bızım başımıza gelmeyecek gıbı yasıyoruz ve en buyuk yanlısı yapıyoruz.saglıgımız ıcın sukretmelıyız.ayrıca yorumlarınız ıcın tesekkurler.

evet busracıgım katılıyorum fakat basımıza geldıgınde anlıyabılıyoruz saglıgımızın kıymetını tesekkurler cooook guzel bı yazıydı ;) ;) ;)

çok etkileyici bir yazı... gerçekten ne zaman basımıza ne geleceğini asla bilemiyoruz...

askerin anne ve babası için çok zor bir sınavın başarısız sonucu oldu...
yazı için teşkrler...

dış görünüşe bakmamak lazım bize ihtiyacı olan nice insanlar var..
ellerine sağlık büşracığım çok güzeldi.

bunu ilk okuduğumda da cok üzülmüştüm.zarf atmış aileye.verilen cevaplar iyi seçilmeli..teşekkürler...

çok sağolun bende bu yazının çok büyük bir etkisi oldu gerçi ben bütün arkadaşlarımı olduğğu gibi kabul ettim onların hiç bir zaman değiştirmedim ama iştre :D

teşekkürler gerçekten çok güzel ben bunu daha öncede okumuştum ders almak gerektiğine inanıyorum  :)

bende okumuştum ama okuyarak sürekli hatırlamak en güzeli paylaşımın için çook saol gerçekten 1 sn ye sonra ne olacağımızı bilmiyoruz bugun başkası ise 1 sn sonra biz  olabilirisbu doğru bu yüzden allahın verdiği herşeye şükretmeyi bilmeli ve kimseyi aşağı görmeden olduğu gibi karşılık beklmeden çıkarsızca sevebilmeliyiz bunu nekadar çok başarırsak yaşamımızı ve şuanki dünyayı okadar yaşanabilir kılarız hep derim ya ben bu sözü çok severim ''müslüman kirleten el değil temizleyen el olmalıdır'' paylaşım için tşkler emeğine sağlık ....

Geri