B
Bülent
Yoksa Türkçe öğrendiklerinde mi?GÜLBANU' Alıntı:çinliler ne zaman nasılsın diye sorar :dedikodu :sus
Yoksa Türkçe öğrendiklerinde mi?GÜLBANU' Alıntı:çinliler ne zaman nasılsın diye sorar :dedikodu :sus
;D ;D ;DBülent' Alıntı:Yoksa Türkçe öğrendiklerinde mi?GÜLBANU' Alıntı:çinliler ne zaman nasılsın diye sorar :dedikodu :sus
"Kendi süperliğin" dememe gerek var mı?dideM' Alıntı:;D ;D ;D
Süperdi
Niye kusura bakayım?militya44' Alıntı:Bülent kusura bakma bana saçma geldi
yok malesef henüzBülent' Alıntı:Harun, ipucu yok mu? :
Renkli televizyon mu? 8)maxMESA' Alıntı:yok malesef henüzBülent' Alıntı:Harun, ipucu yok mu? :
puheuhe ;D... yanlış cevap ama mantıklı..Ayrıca renkli televizyon Türkiye'ye 1980 yılında gelmiştir.Bülent' Alıntı:Renkli televizyon mu? 8)maxMESA' Alıntı:yok malesef henüzBülent' Alıntı:Harun, ipucu yok mu? :
O zaman siyah-beyaz televizyon.maxMESA' Alıntı:puheuhe ;D... yanlış cevap ama mantıklı..Ayrıca renkli televizyon Türkiye'ye 1980 yılında gelmiştir.Bülent' Alıntı:Renkli televizyon mu? 8)maxMESA' Alıntı:yok malesef henüzBülent' Alıntı:Harun, ipucu yok mu? :
televizyonun metehanle ne ilgisi var bak tekrar yazıyorum dikkatli oku ;DBülent' Alıntı:O zaman siyah-beyaz televizyon.maxMESA' Alıntı:puheuhe ;D... yanlış cevap ama mantıklı..Ayrıca renkli televizyon Türkiye'ye 1980 yılında gelmiştir.Bülent' Alıntı:Renkli televizyon mu? 8)maxMESA' Alıntı:yok malesef henüzBülent' Alıntı:Harun, ipucu yok mu? :
Bilmiyorum be abi...maxMESA' Alıntı:televizyonun metehanle ne ilgisi var bak tekrar yazıyorum dikkatli oku ;D