B
Bülent
Yoksa Türkçe öğrendiklerinde mi?GÜLBANU' Alıntı:çinliler ne zaman nasılsın diye sorar :dedikodu :sus

Yoksa Türkçe öğrendiklerinde mi?GÜLBANU' Alıntı:çinliler ne zaman nasılsın diye sorar :dedikodu :sus
Bülent' Alıntı:Yoksa Türkçe öğrendiklerinde mi?GÜLBANU' Alıntı:çinliler ne zaman nasılsın diye sorar :dedikodu :sus![]()
"Kendi süperliğin" dememe gerek var mı?dideM' Alıntı:;D ;D ;D
Süperdi![]()
Niye kusura bakayım?militya44' Alıntı:Bülent kusura bakma bana saçma geldi![]()
yok malesef henüzBülent' Alıntı:Harun, ipucu yok mu? :![]()
maxMESA' Alıntı:yok malesef henüzBülent' Alıntı:Harun, ipucu yok mu? :![]()
![]()
Bülent' Alıntı:maxMESA' Alıntı:yok malesef henüzBülent' Alıntı:Harun, ipucu yok mu? :![]()
![]()
Renkli televizyon mu? 8)
maxMESA' Alıntı:Bülent' Alıntı:maxMESA' Alıntı:yok malesef henüzBülent' Alıntı:Harun, ipucu yok mu? :![]()
![]()
Renkli televizyon mu? 8)
puheuhe;D... yanlış cevap ama mantıklı..Ayrıca renkli televizyon Türkiye'ye 1980 yılında gelmiştir.
Bülent' Alıntı:maxMESA' Alıntı:Bülent' Alıntı:maxMESA' Alıntı:yok malesef henüzBülent' Alıntı:Harun, ipucu yok mu? :![]()
![]()
Renkli televizyon mu? 8)
puheuhe;D... yanlış cevap ama mantıklı..Ayrıca renkli televizyon Türkiye'ye 1980 yılında gelmiştir.
O zaman siyah-beyaz televizyon.![]()
Bilmiyorum be abi...maxMESA' Alıntı:televizyonun metehanle ne ilgisi var bak tekrar yazıyorum dikkatli oku ;D
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.