kelebekçocuk (İnsanları Korkuları ile yüzleştirir)
-Kendime güveniyorum. Çünkü tekniğim dünyada tek... Ne Mümin Sekman, Ne Adil Maviş,Ne Oğuz Saygın ve diğerlerine... Çünkü ben sadece o kişilerden bilgi aldım. Eyleme geçiremediler... Çünkü Öğretmenlerimin uyguladıkları içlerinde ki ses değil... Yazılan kitapların kopyasıdır
gelişim değişim olur fakat dönüştüremiyorlar...
SEVGİLİ ADEM ARKADAŞIMIN ÖLÜM KORKUSU VAR. ( Kendini Değersiz Görüyor. KELEBEK ÇOCUK ADLI FORUMU OKUDUNUZ MU BİLMİYORUM... OKUYUN VE BİR DEFTER TUTUN... NİÇİNLERİ SORARAK
olumlu düşünmeyi elbette destekliyorum.
- Elbette... Destekliyorsunuz?... Uygulamıyorsun...Çünkü, değişimden korkuyorsun
ama
- Amacın yok
- Mutsuzsun...
- Algı eksikliğin var...
bu çok farklı bi durum
- Farklısın.. Farkında olursan eğer
Sevgili Adem'in durumunda ise
Yöneticileri onun Müşteri Temsilcisi, Halkla İlişkiler gibi bir kabiliyetinin olduğunu sezmişlerdir. İnsanlar ile diyalog kurrsa mutlu olacak... Kendini İfade etmesini öğrenecek...
bence kendine başka bi iş bulması gerek..
- Her insan gerçek işini yapmalıdır. Yani, vizyonu ve mistonu olmalıdır
Sevgili Adem'in
- İşverenleri onun sayılar ile diyaloğuna son vermişlerdir. Beceriksizliğine değil....
merdivenin ilk basamağını bende çok iyi kavradım..
- Ben kitaplardaki yalan yanlış öğretilen bilgi ler merdiveninden bahsetmiyorum...
benim yorumum ise yok.
- Sorulmusun... müdahale etmelisin... sonu başarısız olsan bile ( Özgürlük Korkun Var...(Kendini Suçluyorsun)
nedeni ise
- Nedenler ....niçinler........ acabalar.......keşkeler..........amakar
sizin yaşınızı ve bilgi seviyenizi
- Akıl yaşta değil, baştadır... (KELEBEK ÇOCUK FORUMDAKİ AY ADAMI 20 KERE OKUMANIZI ÖNERİRİRİM
(işinizle alakalı olan kısmı profesyonel mi acemi mi verilen işin tamamını yardım almadan başarabilirmisin mesela?) ona göre bi yorum yapabilirim.
- Yorum yapma, düşüncelerine teknik bul uygula............ ÖĞRETMENDEN ÖNCE ÖĞRENCİ OL
el feneri ile ufuğu göremem ki..
- Görneden önce yüreğindeki, ışığın düymesini aç