Ö
ölüdeniz
Ben amayım ondandır görmeyişim ;Dsenarist081' Alıntı:Ekledim ya Nihat kardeş,görmedin mi?
Ben amayım ondandır görmeyişim ;Dsenarist081' Alıntı:Ekledim ya Nihat kardeş,görmedin mi?
Örneğin ilk resimdeki mauseölüdeniz' Alıntı:Efendim bir örnekle açıklayabilirmisiniz nasıl dikkat dağıtıyor. :bıldırcın' Alıntı:Ben normal mause ları tercih ederim..
Bunlar dikkat dağıtır ya :-\
Yalvarsanda beğenmediysem bitmiştir benim içinsenarist081' Alıntı:Zorla beğendirecek halimiz yok ya Nihal,beğenme tamam,sen sadesini kullan o zaman..Zevksiz şey ne olucak.. ;DBen normal mause ları tercih ederim..
Bunlar dikkat dağıtır ya
Avatarlarını nasıl değiştiriyorsun o zaman..Mors alfabesini kullanarak mı? ;D ;DBen amayım ondandır görmeyişim
Avatarım ilk girdiğim gibi uzay alfabesi kullanıyom ;D çaktırmasenarist081' Alıntı:Avatarlarını nasıl değiştiriyorsun o zaman..Mors alfabesini kullanarak mı? ;D ;DBen amayım ondandır görmeyişim
Doğru bunu,Ufolar da kullanıyordu..Avatarım ilk girdiğim gibi uzay alfabesi kullanıyom çaktırma
Bak çaktın davayı başkasına çaktırmasenarist081' Alıntı:Doğru bunu,Ufolar da kullanıyordu..Avatarım ilk girdiğim gibi uzay alfabesi kullanıyom çaktırma