S
Ben biraz önce başka biryerde görmüştüm.catzilla' Alıntı:ilk kez burada görüyorum
Tarık sende kullanabilirsin??senarist081' Alıntı:Teknoloji bile bayanlara çalışıyor,kıskandım doğrusu..Acaba biz erkekler için de böyle özel tasarımlar varmıdır merak ettim valla bir bakınıcam,aklıma takıldı..
Yok kalsın be,ben buldum bulacağımıTarık sende kullanabilirsin??
senarist081' Alıntı:Yok kalsın be,ben buldum bulacağımıTarık sende kullanabilirsin??
haa haasenarist081' Alıntı:Ve biz baylar için de buldum nihayetinde ama iki tane olsun be..Teknoloji bizi de unutmamış...
;D ;D
Hiç estetik değil bu mause lar ;D ;Dsenarist081' Alıntı:Naber Ayşe...
;DHiç estetik değil bu mause lar
Bundan estetiğinide bulaman Ayşe Tarık sende ayıp ettin bu maguslar neden sadece bayanlar için ayıp ettin kadaş bende isterim kadın erkek eşitliği varsa bende isterim ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Hiç estetik değil bu mause lar ;D ;Dsenarist081' Alıntı:Naber Ayşe...
Efendim bir örnekle açıklayabilirmisiniz nasıl dikkat dağıtıyor. :bıldırcın' Alıntı:Ben normal mause ları tercih ederim..
Bunlar dikkat dağıtır ya :-\
Zorla beğendirecek halimiz yok ya Nihal,beğenme tamam,sen sadesini kullan o zaman..Zevksiz şey ne olucak.. ;DBen normal mause ları tercih ederim..
Bunlar dikkat dağıtır ya
Ekledim ya Nihat kardeş,görmedin mi?Bundan estetiğinide bulaman Ayşe Tarık sende ayıp ettin bu maguslar neden sadece bayanlar için ayıp ettin kadaş bende isterim kadın erkek eşitliği varsa bende isterim