D
dideM
Kullanıcı
He ya valla.Ebruliyn' Alıntı:Didem ile ben olmasak soruna cevap verende yok,sen üzülme diye bu kadar ilgi 8)Değil Ebru. haline üzüldüm ipucu vereceğim![]()
Sen kendi haline üzül
He ya valla.Ebruliyn' Alıntı:Didem ile ben olmasak soruna cevap verende yok,sen üzülme diye bu kadar ilgi 8)Değil Ebru. haline üzüldüm ipucu vereceğim![]()
hahahhahahahahhahah kaç kişi var pekiyy hepsi başka konularda işleri yok senin sorunu mu düşünüyorlar ;DmaxMESA' Alıntı:Hadi hadi içten içe merak etmiyor değilsiniz. Ama bu tarz acıtasyonları yemem ben. Cevaplamazsanız cevaplamayın aaa havalara bak. Sanki sitede 4 kişi var![]()
;D
Tabi ya ne sandın. Hepsi şu an büyük dünya atlasına bakıyor olmalılar. ;D Şaka bir yana 13.000 üye varmış ama iyki online değiller bak yoksa birbirimizi bulmakta zorlanırdıkEbruliyn' Alıntı:hahahhahahahahhahah kaç kişi var pekiyy hepsi başka konularda işleri yok senin sorunu mu düşünüyorlar ;DmaxMESA' Alıntı:Hadi hadi içten içe merak etmiyor değilsiniz. Ama bu tarz acıtasyonları yemem ben. Cevaplamazsanız cevaplamayın aaa havalara bak. Sanki sitede 4 kişi var![]()
;D