Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Büyük başarıları ateşleyenler, önceki büyük başarısızlıklardır. Acızı sevince dönüştürerek ondan intikamızı alın. Acızı sizinle gönülden paylaşmaya hazırız, ama olumsuzluğununuzu paylaşamayız.
Çok sewdim ben bu sözü başarısızlığımın sebebi kendimdim ama bu basarımı devam ettireceğim anlamına gelmio çünkü acımı sevince dönüştürerek ondan intikamımı alacağım Teşekkürler
Başarıda sınır yoktur...
Tabii seni görmezden gelen ,haddini aşıp alay eden, hatta ve hata sana engel olanlar çıkacaktır!
Önce başaracağına inanacak sonra yılgınlığa düşmaden mücadele edeceksin...
Ve en sonunda sen kazanırsın ...
çok güzel bir söz...günlük hayatınıza bakınca BUnU NASIL da doğrulayıcı harketlerde ,tavırlarda bulunduğunuzu görebilrinsiz...en güzel msjı ise küçük olumsuzluklarda umudumuzu kaybetmememiz gerektiğidir..Muhammed Bozdağ ın bir seminerine katılmıştım.kendi başarı hikayesini dinleyince.hayat felsefesinin büyük bir bölümünün bu sözü kapsadığını açıkca göreblriiz
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.