Başarımı bilmem yorum sizin...

Bence başarı 200-300 puan değil. 200ken 300; 300ken 400 yapabilmek bir başarı.
Kimisine göre 400 puan bir başarıdır ama 450den 400e düşene göre bir hüsran olmalı.
Biraz kafiyeli oldu ama ben uydurdum :)
Yani ana fikir neymiş ? Başarı kendini aşmak imiiş :)

Bence başarmışsınız:) istemişsiniz,hedefleyerek planlar doğrultusunda odaklanmışsınız ve kazanmışsınız. başarı bu değilmidir sevgili kardeşim.başarınızın sonsuz daim olmasını temenni ederim.

önemli olan bir ders çıkarmış olmandır ve bu konuda kararlı olman seni istediğin yere ulaştırmış.. Başarılarının devamını dilerim..

ilk okunduğunda basit gibi durabilir ama güzel bir başarı örneği..hedeflerine ulaşabilmen çok güzel..herşey gönlünce olsun :)

bir söz vardır'' görevin kibrit kutusuna çöplerini yerleştirmek bile olsa işini en güzel şekilde yap'' diye ,sen görevini belirledin ve en güzel şekilde yaptın ve başardın tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. :)

bende matematiği çok istedim ama istemek yetmedi biyolojiyle yetindik :)
azimli fare taşı delermiş derler

bak kardeşim bilgiye ve bilime yani yeni şeyler örrenmek ve başarılı olmak konusunda her zanmanm en üst düzeyde hırslı olacaksın..... Bu durum sadece bilgi konusunda olmalı unutma kimseden ne fazlasın ne de eksik... ilerde mevki veya makam sahibi olduğunda  ki inşallah olursun....  bu gücünü başkalarını ezmek veya kişisel egonu tatmim etmek için kullanma..
      bilginin amacı başkalarına faydalı olmak içindir........ 

Atatürk ün dediği gibi;zafer zafer benimdir diyebilenindir,başarı ise başaracağım diye başlıyarak sonunda BAŞARDIM diyebilenindir

Geri