Öğretilmiş çaresizlik karşısında ne yapacağını bilmesi gerekiyor. Herşey seninle başlar "kişi başarılı veya başarısız olacağına ancak bu kelimenin içini anlayarak cevap verebilir"
güzel yazı ancak bunları uygulamaya kalkarak başarılı olunmaz..başarı tarif edilemez, sınıflandırılamaz ve etiketlendirilemez..aynı şekilde başarılı insanlar da..o nedenle kavramları kalıplara sokarak kendi sınırınızı çizmiş olursunuz ki, sınırlarınızı çizdiğiniz anda mantık devreye girer...başarıya giden yolda mantık yoktur, birçok insan mantıklıdır fakat yine de başarısızdır sebebi ise hepsinin aynı mantıkla aynı şeyleri düşünmesindedir
başarılı insan başarısız olmaktan korkmaz Ne, ne, ne
Olduğundaki ruh hali nasıl olur acaba ''Başarılı insan''ın.
Olumlu olur yine kanımca saf saf başarızlıgı başardım der heralde. Her şey içimizde içimizde.
İnsanı öyle şartlandırıyorlarki, anlaşılır şey değil. 2 inci iseniz kaybedenlerin en önündesiniz gibi bir şey oluşuyor. Bence bu denli şartlanmalar iyi değil. Ha boş verin gitsin demiyorum ama,ya o yada değil ya bu yada değil,bunu yaparsan bu olur yapmazsan bu olmaz gibi. Şu toz duman mevzusu gibi bişe işte. Neyse... Ben kendini bilmezlik edip bir daha bu konuya yazmayacağım.
Geçen bir söz okudum ve paylaşmak istedim,çok hoşuma gitti Başarılı insanlar gayret ederler,başarısız insanlar hayranlık duyarlar Başarılı insanlar önce acı çeker,sonra sefasını sürerler Başarısız insanlar önce sefa sürer,sonra acı çekerler
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.