Başarı yemini

"Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. Ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklere değil gemiyi limana getirip getirmediğinle ilgilenir."
ÇOK GÜZEL

TatlRya' Alıntı:
İnşallah bende başaracağım.
"Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. Ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklere değil gemiyi limana getirip getirmediğinle ilgilenir." Bu söz bence çok doğru. Engeller ne olursa olsun başarmak istiyorum.=)
Eğer gercekten  tüm hüclerinle istersen ve inanırsan önünde hiç bir engel duramayacaktır..böylesina basarmak istemeniz beni çok mutlu etti :)

prenses35' Alıntı:
TatlRya' Alıntı:
İnşallah bende başaracağım.
"Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. Ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklere değil gemiyi limana getirip getirmediğinle ilgilenir." Bu söz bence çok doğru. Engeller ne olursa olsun başarmak istiyorum.=)
Eğer gercekten  tüm hüclerinle istersen ve inanırsan önünde hiç bir engel duramayacaktır..böylesina basarmak istemeniz beni çok mutlu etti :)

bencede faydası oluyo,çok önemli bişey bu
hani derlerya,istemek başarmanın yarısı diye
çook doğru
paylaşım çin teşekkürker ;D prenses ;D

SÜPER BİR PAYLAŞIM TEŞEKKÜR EDERİM..
EN SON ALDIĞIM BİR İNOVASYON EĞİTİMİNDE BUNA BENZER BİR TEST YAPMIŞTIM ŞİMDİ BU PAYLAŞIMIZDA DAHA DA ÇOK İDRAK ETME ŞANSI BULDUM

arkadaşlar kendimizi kandırmayalım başarılı olmak için kimsenin yemine ihtiyacı yok.......
eğer illaki bi yerden güç almak istiyorsan aynaya bakman yeterli varlığından güç al.....

YAŞIYORSAN  MÜCADELE ETMEK ZORUNDASIN.........

bence önemli olan mücadelenin şekli, hayatla güreşeceksin..  bazen kazanırsın bazen kaybedersin önemli olan bu değil ...   önemli olan mücadelenin güzelliği....

Belki acılarınızı kullanarak başarılı olabilirsiniz onlara inat veya kendinize saygınız(her başarı amacına uygun değildir!)

tabiki basarılı olmanın yolları vardır,herkesin kullandığı yöntem kendi amacına göre şekillenir..
Ayrıca kendimize olan saygıda oldukca önemlidir..

volkankeser' Alıntı:
Acıları kullanmayı kastetmiştim ben ama zaten bana demedin sanırım
acıları kullanmakta ayrı bi yöntem olarak düşünmştüm..bazı insanlar takdir edildiklerinde basarıları artar bazıları ise olumsuz sonuclara karsı inatla,daha bi hırs yapar ve basarı oranı yükselir.
yani acıları kullanarakta basarılı olunabilir belki..

Bende onu belirttim..Aynı şeyi düşünmüşüz..Ek olarak her türlü başarı planında uygulanınmayacağını belirtmek istedim..Zayıflamak isterken arkadaşlarınızın sizle dalga geçtikleri zamanları hatırlayabilirsiniz..Ama siz Üniversitede bir bölüm kazanmak istiyorsanız (sınava daha önce hiç girilmediği farzedilerek)acı bir olayla kendinizi tetikleyemezsiniz..(sizin bu sınavı kazanılamayacağınız düşünülüp sizle dalga geçilmesi,(bkz.öğretmenler)Çok sevdiğiniz birini kaybetmeniz ve o kişinin son isteği sizin okumanız olması vb.durumlar hariç)

Geri