H
hanedeyim
"Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. Ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklere değil gemiyi limana getirip getirmediğinle ilgilenir."
ÇOK GÜZEL
ÇOK GÜZEL
Eğer gercekten tüm hüclerinle istersen ve inanırsan önünde hiç bir engel duramayacaktır..böylesina basarmak istemeniz beni çok mutlu ettiTatlRya' Alıntı:İnşallah bende başaracağım.
"Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. Ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklere değil gemiyi limana getirip getirmediğinle ilgilenir." Bu söz bence çok doğru. Engeller ne olursa olsun başarmak istiyorum.=)
prenses35' Alıntı:Eğer gercekten tüm hüclerinle istersen ve inanırsan önünde hiç bir engel duramayacaktır..böylesina basarmak istemeniz beni çok mutlu ettiTatlRya' Alıntı:İnşallah bende başaracağım.
"Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. Ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklere değil gemiyi limana getirip getirmediğinle ilgilenir." Bu söz bence çok doğru. Engeller ne olursa olsun başarmak istiyorum.=)![]()
acıları kullanmakta ayrı bi yöntem olarak düşünmştüm..bazı insanlar takdir edildiklerinde basarıları artar bazıları ise olumsuz sonuclara karsı inatla,daha bi hırs yapar ve basarı oranı yükselir.volkankeser' Alıntı:Acıları kullanmayı kastetmiştim ben ama zaten bana demedin sanırım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.