Başarı yemini

prenses35

Kullanıcı
Basari Yemini!
Basarili olmak için ilk önce kendi kendinize bir söz vermelisiniz. Peki bu söz nasil formulüze edilir.

Daha Fazlasini Yapacagim...
Ait olmaktan daha fazlasini yapacagim,
Katilacagim.
Ilgilenmekten daha fazlasini yapacagim,
Yardimci olacagim.
Inanmaktan daha fazlasini yapacagim,
Anlayisli olacagim.
Hayal kurmaktan daha fazlasini yapacagim,
Çalisacagim.
Ögretmekten daha fazlasini yapacagim,
Ilham verecegim.
Kazanmaktan daha fazlasini yapacagim,
Kazandiracagim.
Vermekten daha fazlasini yapacagim,
Hizmet edecegim.
Yasamaktan daha fazlasini yapacagim,
Büyüyecegim.
Arkadasliktan daha fazlasini yapacagim,
Dost olacagim.
Denemekten daha fazlasini yapacagim,
BASARACAGIM...

Dr. Charles C.Lever

Ben teşekkür ederim :) deneyerek yanılarak,hiç yılmamak üzere yapılan basarı yemini iç motivasyonunu güçlendirir.

hehe valla hepsini becerebiliyorsanız helal olsun:))  Yani becerebilmek değil bu, bi insanın kişiliğinde hepsi varsa o, insan değildir bence:)

BASARACAGIM...

Kesinlikle katılıyorum...

Bazaen Hmm..Bi denerim deriz ya...
Hmm..Başaracağım die başlamak lazım bir işe...  ;)

dideM' Alıntı:
hehe valla hepsini becerebiliyorsanız helal olsun:))  Yani becerebilmek değil bu, bi insanın kişiliğinde hepsi varsa o, insan değildir bence:)
Bence o kadar da zor olmamalı...tamam hepsini kişiliğimizde olmayabilir ama her zaman daha iyisini yapabiliriz demi ;)

ovulkayaalp' Alıntı:
BASARACAGIM...

Kesinlikle katılıyorum...

Bazaen Hmm..Bi denerim deriz ya...
Hmm..Başaracağım die başlamak lazım bir işe...  ;)
Ben de sizin yorumunuza katılıyorum :)
Yapamam diye baslarsak bir işe,belki olmaz dersek içimize,zaten yapamayacağımızı belirlemişsizdir.
Başaracağim demeli,tüm engllere rağmen...

kusura bakma prenses kafam karışıkta biraz ben napıcağımı bile bilmiyorum anlamında  :-[

hanedeyim' Alıntı:
kusura bakma prenses kafam karışıkta biraz ben napıcağımı bile bilmiyorum anlamında  :-[
Bence kendini bilinmezlikler içinde,bilinmezliklere karıstığını düşünürsen bilinmezliklerden kurtulamazsın.Hayatta ki bütün düşüncelerimiz,hedeflerimiz...net olmalı ki gercekleştirmek için doğru adımları atalım...

benim bir hedefim yok
tek bir hedef dışında 2 katlı bahçeli bir ev ::)

İnşallah bende başaracağım.
"Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. Ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklere değil gemiyi limana getirip getirmediğinle ilgilenir." Bu söz bence çok doğru. Engeller ne olursa olsun başarmak istiyorum.=)

Geri