Başarı nedir?

• Konbuyu başlatan lakot
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim, Neyi, Nasıl Başardı? kategorisinde lakot tarafından oluşturulan Başarı nedir? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,032 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim, Neyi, Nasıl Başardı?
Konu Başlığı Başarı nedir?
Konbuyu başlatan lakot
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
L

lakot

Kullanıcı
16 Kas 2006
En iyi cevaplar
0
0
Hatay
www.lakot.tr.cx
Zynep' Alıntı:
maxMESA' Alıntı:
Bir işe başlayıp , bitirdiğinde yüzünde bir gülümseme varsa başarılısındır. Yoksa istersen uzaya çık mutlu olmadıktan sonra başarmışsın ne önemi var.
Galiba konu başından beri söylemek istediğim buydu benimde. Ama yine de bu düşünce, insanın başarı hakkında kendine yaptığı yorum Harun. "Başardım, başarılıyım."
Ana konu başarının genellenmesinden yana gibi sanki.
  Arkadaşlar başarı bu kadar basit yenilebilir ve tutulabilir bir şey değil.Ona bakarsanız tarihteki bir çok bilim adamı ve önderler kendi döneminde yaptıkları bulgu ve kararlarıyla suçlanıp hepislere atıldı,sürgün yaşadı.Onlara başarı,mutluluğu vermedi ama şimdi günümüzde bütün teknoloji onların teorileriyle ayakta.Onlara minnettarız.Yalnış mıyım?

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
lakot' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
maxMESA' Alıntı:
Bir işe başlayıp , bitirdiğinde yüzünde bir gülümseme varsa başarılısındır. Yoksa istersen uzaya çık mutlu olmadıktan sonra başarmışsın ne önemi var.
Galiba konu başından beri söylemek istediğim buydu benimde. Ama yine de bu düşünce, insanın başarı hakkında kendine yaptığı yorum Harun. "Başardım, başarılıyım."
Ana konu başarının genellenmesinden yana gibi sanki.
  Arkadaşlar başarı bu kadar basit yenilebilir ve tutulabilir bir şey değil.Ona bakarsanız tarihteki bir çok bilim adamı ve önderler kendi döneminde yaptıkları bulgu ve kararlarıyla suçlanıp hepislere atıldı,sürgün yaşadı.Onlara başarı,mutluluğu vermedi ama şimdi günümüzde bütün teknoloji onların teorileriyle ayakta.Onlara minnettarız.Yalnış mıyım?
Yok doğrusunuz... da?
Başarı nedir? sorusuna aradığınız yanıt ne olabilir bu örneklerle?
Burada her arkadaşımız kendi görüşünü yazıyor sonuçta?

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Başarıdan bir şeyler beklemek mi, yoksa başarı olacağını bile düşünmeden bir şeyleri başarmak mı aradığınız?
Farklı şeyler bunlar?

Ç

çocuk

Kullanıcı
2 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Nevşehir
başarı amaçlara,gayelere geleceğe ulaşmaktır...
en önemlisi başarı hayallere ulaşmaktır...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Başarı bu aralar benim için.
Sırt üstü düşüp burnumu incitmem gibi bişe heralde :d imkansızı istiyorum ha :d