Başarı ile İlgili Yedi Yanlış Düşünce

• Konbuyu başlatan Zynep
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim, Neyi, Nasıl Başardı? kategorisinde Zynep tarafından oluşturulan Başarı ile İlgili Yedi Yanlış Düşünce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,141 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim, Neyi, Nasıl Başardı?
Konu Başlığı Başarı ile İlgili Yedi Yanlış Düşünce
Konbuyu başlatan Zynep
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GTRST_ZEKİCİ
A

arayış

Kullanıcı
24 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
sen naptın basarıya dair butun hayallerımı yıktın  yteşekkürler paylaşım için bende sanıyorumkı basarı gelıp benı masamda pc mın basında bulucak demekkı yanlıs yerde arıyormusum

H

hatice şengül

Kullanıcı
12 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
ben henüz alıntı yapmayı bilmediğim için şöyle diyeyim
2. maddede doğru yerde doğru şeyi yapmak 
ben bunu yontayım
yerin doğru olup olmaması problem değil bence önemli olan DOĞRU OLANI YAPMAK
misal zenginlikten bahsettiniz başarı zenginliği getirir gibi imalar.
uyuşturucu kaçakçılığıyla ün salmış ve büyük paralar kazanmış kişinin başarısı narkotiğin kapıya dayanana kadardır bu adamın her yerde yaptığı yanlıştır ki bu suni bir başarıdır bence tekrar söylüyorum önemli olan DOĞRU şeyi yapmak

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
hatice şengül' Alıntı:
2. maddede doğru yerde doğru şeyi yapmak 
ben bunu yontayım
yerin doğru olup olmaması problem değil bence önemli olan DOĞRU OLANI YAPMAK
misal zenginlikten bahsettiniz başarı zenginliği getirir gibi imalar.
uyuşturucu kaçakçılığıyla ün salmış ve büyük paralar kazanmış kişinin başarısı narkotiğin kapıya dayanana kadardır bu adamın her yerde yaptığı yanlıştır ki bu suni bir başarıdır bence tekrar söylüyorum önemli olan DOĞRU şeyi yapmak
Tam tersi bu yazıda zenginliğin başarı olmadığı savunuluyor zaten Hatice?

H

hanedeyim

hatice şengül' Alıntı:
alıntı yapmayı bilmediğini söylemişsin alıntı yapmak istediğin mesajın yanında alıntı yap var ona tıklıyosun o mesaj alttaki yazı yazdığın bölüme geliyo orda kendi eklemelerinide yapıp normal mesaj gönderiyormuşsun gibi gönderiyorsun umarım yardımcı olmuşumdur  :)

H

hatice şengül

Kullanıcı
12 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
teşekkürler yardımlar için
ben orda iğnelenen şeye değindim yalnızca

L

LeParis

Kullanıcı
1 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
aslında türkiye koşullarında bu yedi madde ve  size yanlış gelen daha bir çok şey sizi ayakta tutar...
nabza göre şerbet vermek lazım...gerçek başarının beş kuruş değer görmediği bir ortamda sizde etik olmayan yollara baş vurmaya mecbur bırakılırsınız...

bu bahsettiğiniz kuralların yanlış olması için bahsettiğniz yerde başarıya  gercek değer verilmeli.....

L

lakot

Kullanıcı
16 Kas 2006
En iyi cevaplar
0
0
Hatay
www.lakot.tr.cx
Çok özür diliyorum arkdaşlar.Yazarken ruh halimden pek dikkat etmemişim yanlış bilgiler olduğuna.Ben de yanlış olduğunu savunacaktım..Dikkatsizlik işte 
:-\