BALO DAVETİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Batusch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Batusch

Kullanıcı
Arkadaşlar, üniversite bitiyor ve balo gecesi yaklaşmakta. Erkekler davet etmek istediğiniz kıza nasıl bir teklifte bulunursunuz? ve siz kızlar beklediğiniz erkekten veya herhangi birinden nasıl bir davet gelse hoşunuza giderdi? Haydi ilginç fikirlerinizi bekliyorum. Belki de biraz cesaret isteyen şeyler de söyleyebilirsiniz..

Peki, baloya gitmek istediğim kıza özel bir kek yapsam ve kekin içinde bir not sıkıştırsam. Notta: 'Bu sürpriz keki sana verebilecek kadar cesur, beni affet ama, içindeki sürprizi söyleyemeyecek kadar utangacım. Benimle Mezuniyet balosuna gelmek ister misin?' Tabii bunu okurken orada olmayacağım :) ne dersiniz?

Hazerefen ahmet bile bu kadar yüksekte değildi belki. Istanbul değil, dünya kanatlarınızın altındaymış gibi. çok kötü bir fikir.

hehe niye yav bence çok sevimli olmuş Batu:)) da böyle şeyler için konu açmasak? Geyik bölümünde daha iyi olurdu. :)

Bence direk söyle. Kızlar cesur erkeklerden hoşlanır. Öyle notla falan olmaz. Ara söyle. bak yazıyom.

- alo
+ alo
- nasılsın
+ iyiyim sen nasılsın.
- iyidir. baloya birlikte gidelimmi
- olur.

bu kadar işte. 3 kelime de bitti gitti. keke falan gerek yok bence.  ;D

;D ;D
Ya Harun bu yüzden senin kız arkadaşın pek olamıyor he  ;D ;D ;D Seçim yapmam gerekse Batu'nunkini tercih ederim, çok masum geldi bana:)

Nerede paylaşacağımı bilemediğimden serbest kürsüde açtım konuyu..

Ben de masum olduğu için böyle bir şey düşündüm. Yoksa bu süprizi yapacağım kız zaten eski kız arkadaşım. Yani utangaç olduğumdan falan değil, gidip konuşabileceğimi de biliyor fakat farklı olsun istedim. 'evet' diyebilmesi için beklemediği şekilde olsun istedim. Tabii görüşleriniz için teşekkür ederim. Onları da dikkate alacağım..

Otu Çek Köküne Bak' Alıntı:
Harun haklı kadınlar açık ve cesur erkekleri sever korkaklığın adı romantizm olmuş :P
hahahahaha allahım ya arkadaşlar bir kadına karşı inatla kadınları konuşuyorsunuz ya hayret bişey  ;D ;D ;D

dideM' Alıntı:
hahahahaha allahım ya arkadaşlar bir kadına karşı inatla kadınları konuşuyorsunuz ya hayret bişey  ;D ;D ;D

inatla değil bilerek konuşuyorum, kadınları tanıma fırsatım oldu annem bir kadın  :D harika birde  sevgilim vardı oda kadındı  ::) benim tanıdıklarım öyleydi ben bir yere davet etmek için kek yapıp içerisine not iliştireceğim sonra cevap bekleyeceğim keki o notu ben yerdim heralde  ;D

benim tanıdıklarım öyleydi ben bir yere davet etmek için kek yapıp içerisine not iliştireceğim sonra cevap bekleyeceğim keki o notu ben yerdim heralde
;D ;D ;D ;D
Yav tanıdıktan sonra tamam, he bir de yaş faktörü var tabii. Ama Batu'nun yaşındaki bir bayanın hoşuna gidecektir, güvenin bana bak.:)))))

Ben de beğeneceğini umuyorum... Zaten 20 yaşındaki bir kızdan bahsediyoruz burada.. bilmiyorum yaş ilerledikçe bu nota olan tepki ne yönde değişir, fakat en azından bunu küçük bir oyun haline getirmek bile mümkün, eğlence amaçlı.. 'Keki neyli yapsam acaba?' diye bir karmaşa daha mı yaratsam :D

Korsan' Alıntı:
Bi biskrem versen bu iş olurdu. Girme öyle eziyetlere :d

İşte bundan bahsediyorum, eğlenceli yönünü yakaladın.. Ama biskremden fazlası gerekecek sanırım :D

Geri