P
prenses_o6
Kullanıcı
1. "Nerelisin ?" sorusuna cevap aldıktan sonra otomatikman "içinden mi?" diye sormak.
2. Amca, hala, dayı, teyze, görümce, kayınço, enişte, elti,
bacanak, kaynana, kayınpeder, baldız, yenge, amca oglu, hala oglu, dayı oglu, vb. gibi akrabalık terimleri.
3. Gelin-Kaynana çekişmesi.
4. Sigarayı çoraba veya kulak arkasına koymak.
5. Yürüyüş veya dolaşma esnasında eline tesbih, değnek, sopa, anahtarlık vb. almak.
6. Japonları kastederek "adamlar yapmış abi!" demek.
7. Ortaokul ve lisedeki ve askerdeki anı-hatıra defterlerine yazarken "bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için... " diye başlamak.
8. "Geldiniz mi?" veya "Siz mi geldiniz?" gibi gereksiz sorular.
9. "Kim O?" sorusuna "Ben!" diye cevap vermek.
10.Misafir gelince hemen cay suyu koymak.
11.Paraları cüzdana veya cebe koyarken Atatürkleri ayni tarafa gelmesine dikkat etmek.
12.Düğün, lokanta, vb. gibi yerlerde masaları birleştirerek
oturmak.
13.Büyüklerin "biz sizin yaşınızdayken..." diye başlayan
serzenişleri.
14. Otobüs, uçak, hastane, vb. gibi cep telefonu kullanmanın yasak olduğu yerlerde gizli gizli cep telefonu ile konuşmak.
15.Düğünlerdeki takı merasimleri ve daha ülkemizde bunun gibi bir sürü şeyler var......
2. Amca, hala, dayı, teyze, görümce, kayınço, enişte, elti,
bacanak, kaynana, kayınpeder, baldız, yenge, amca oglu, hala oglu, dayı oglu, vb. gibi akrabalık terimleri.
3. Gelin-Kaynana çekişmesi.
4. Sigarayı çoraba veya kulak arkasına koymak.
5. Yürüyüş veya dolaşma esnasında eline tesbih, değnek, sopa, anahtarlık vb. almak.
6. Japonları kastederek "adamlar yapmış abi!" demek.
7. Ortaokul ve lisedeki ve askerdeki anı-hatıra defterlerine yazarken "bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için... " diye başlamak.
8. "Geldiniz mi?" veya "Siz mi geldiniz?" gibi gereksiz sorular.
9. "Kim O?" sorusuna "Ben!" diye cevap vermek.
10.Misafir gelince hemen cay suyu koymak.
11.Paraları cüzdana veya cebe koyarken Atatürkleri ayni tarafa gelmesine dikkat etmek.
12.Düğün, lokanta, vb. gibi yerlerde masaları birleştirerek
oturmak.
13.Büyüklerin "biz sizin yaşınızdayken..." diye başlayan
serzenişleri.
14. Otobüs, uçak, hastane, vb. gibi cep telefonu kullanmanın yasak olduğu yerlerde gizli gizli cep telefonu ile konuşmak.
15.Düğünlerdeki takı merasimleri ve daha ülkemizde bunun gibi bir sürü şeyler var......