altyy' Alıntı:sehlacım harika resimler resimlere bakarken değişik bir duygu oluştu bende böyle hüzünle sevinç bir arada gibi TEŞEKKÜRLER
hemsi birbirinin bir parcası gibi bencede Mevlam ne eylerse güzel eyler neyi boş bir başına bırakmş ki... yaza kışı sonbahara ilkbaharını vermiş hemen bi sözü de aklıma gelmişken sıkıştırayım cümlemeEmSaL' Alıntı:Teşekkürler...
Resimlere bakarken şunun farkına vardım....Aslında her mevsim yalnız....biraraya gelebilmek için birbirlerini kovalıyorlar sanki...Bir karede çok güzel durmuşlar....
Emsal yorumunuz oldukça farklı ve sizin ruh halinizi rahatlıkla yansıtabiliyor... Size, ayrılığın acı olduğunu ve birlikteliğin keyfini-mevsimlerin imkansızda olsa bir karede biraraya gelebilmelerinin- hatırlatmış sanki.. :-\ :EmSaL' Alıntı:Teşekkürler...
Resimlere bakarken şunun farkına vardım....Aslında her mevsim yalnız....biraraya gelebilmek için birbirlerini kovalıyorlar sanki...Bir karede çok güzel durmuşlar....
Güzel bir sözmüş, teşekkürler Gözde.gözde.' Alıntı:
bu dünya da herkes kendine bir eş arar taşın kalbi yoktur ama onuda yosun sarar...
hoşgeldin aramıza beğendiğine sevindimYEŞİLAY' Alıntı:SEHLACIN BEN YENİ KATILDIM RESİMLER ÇOK GÜZEL İÇİM AÇILDI DOĞRUSU....
Teşekkürler sehlacım da benn bu söz ve resimler arasında bir ilişki kuramadım ne yazık ki.sehla' Alıntı:bu dünya da herkes kendine bir eş arar taşın kalbi yoktur ama onuda yosun sarar...