Ayak izleri...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tülay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tülay

Kullanıcı
Web
www.kalbim.gen.tr
Bir adam rüyasında kendini Tanrı’yla birlikte bir kumsalda yürürken görüyordu. Gökyüzünde adamın hayatından çeşitli sahneler parlayıp sönüyor, adam kumlara baktığında iki kişilik ayak izi görüyordu. Biri kendisine, diğeri de Tanrı’ya aitti. Deken adam, hayatın sahnelerini izlerken birdenbire hayranlık uyandırıcı bir şeyi farkediyordu: Belli zamanlarda kumsaldaki ayak izleri bir kişiye aitti. Bu tek kişilik izler, yanlızca hayat yolculuğunun en zor acılı zamanarında ortaya çıkıyordu. Adam bu gözlemini Tanrı’ya açtı, yardıma en çok ihtiyaç duyduğu dönemlerde yanlız bırakılmış olmaktan ötürü ne kadar üzüldüğünü söyledi. Tanrı durumu büyük bir sevgiyle izah etti: O acılı dönemlerde Tanrı, adamı kucağına alıp taşımıştı.

Margaret Fishback Powers

anlayana çok güzel bi yazı.ya da en zor durumda yanı başımızdaki bize açılan kapıyı görmeye çalışmamız gerektiğini anlatan bi yazı(bana yazın anlattığı bu)....

katılıyorum size aleyna..
insan görmek istediğini görür. bu sitede kendimi biraz daha rahat hissediyorum.
beni hayata bağlayan başarılı olmam için gerekli enerjiyi bana aşılayan 3 kişi var. onlar sayesinde biraz daha girişimciyim..

Görebilseydim derken sanki iş işten geçmiş gibi konuşuyorsunuz. hayatta hiç birşey için geç değildir. sadece gönlünden geçir ve iste..

çok saolun.geç değil tabi de zor ya gerçekten zor bi hayat hayırlısıyla bitip gitsek...... :)

hani demiştim ya benim şuanda bazı şeyleri başarmamın 3 nedeni var diye. bunu gerçekten kavrarsanız doğru kararlar vericeğinize eminim.

bu hıkayedekı seylerden bazıları sacma olsada bılınen bı gercek varkı yaratanın merhametı, yınede verılmek ıstenen guzeldı.

Geri