Yazınızı merakla bekliyecem,roman yazmak zor iştir..Bir deneme veya bir öykü gibi değil apayrı bir olay..Ben romanı sinemanın kitaba aktarılan kısmı olarak görürüm,karakter yaratma,onlara ayrı ayrı kişilikler verme,olaylar ve gelişmeler dizisi,bunlar bir romanda en önemli detaylar diye düşünüyorum..Sizi en çok zorlayacak olan kurgu ve karakterler bu kadarını söyleyebilirim,ama gördüğüm kadarıyla siz bu yazma işini fazlasıyla benimsemiş gözüküyorsunuz,o yüzden umarım bir yerde tıkanma olmadan ilhamınızı da peşinizden koşması ümidiyle ben size çalışmalarınızda başarılar dilemek istiyorum.Umarım her şey umduğunuz gibi gider..
Dizi senaryomda birçok değişiklikler yapmayı düşünüyorum,özellikle de kurgu da.Karakterler yine aynı olucak ama..Türk ve Japon adetlerini anlatacak bir dizi film projesi olduğundan en ince ayrıntısına kadar araştırılması gereken,sağlam kaynaklar gerektiğinden projemde bazı değişiklikler yapmayı mecburi bir sebep gördüm..Ayrıca beğenmenize sevindim,ama yakın bir zamanda daha da göz alıcı,etkileyici bir şablona kavuşması düşüncesindeyim..Teşekkürler..