Asukaki Denemeleri ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
asukaki' Alıntı:
crt sen üstad edebiyatçı ben matematikçi :D yok sen gerçekten güzel yazıyorsun ama düz yazıda kapışabilirim zannımca seninle :P  ;)

Sevimli çocuk..
İnan bana şu yaşa değin (yolun yarısını geçtik çoktan)kimseyle kapışmadım.Bundan sonrada hiiçç göze alamam hane(:
Ahh diyorum o matematik yok mu?
Yaktı beni küleyledi.
Aşk denen o büyülü hisse çoktan terkeyledi(:
  Gelme üzerime bırak kendi halimde yazayım.

İçinde ki Umut bulutları kov sadece ümitleri umutları al boş ver her heyecan biter ama ne olacağı hiç belli değildir. Yolun yarısı yoktur ya yol biter anında ya da devam eder azrail gelinceye kadar. Bir ayağın toprakta da olsa önemli olan içinde ki o çocuktur! Diyorum  ;)

crt' Alıntı:
Nasıl yani? Neden ağlıyorsun Tubaaaaaa?

Dünya benim gördüğüm gibi değil. Benim hayalini kurduğum gibi değil. Herkes senden faydalanmaya çalışıyor. Bilginle, fiziğinle, dişiliğinle vs.... sıkıldım artık hem de çok sıkıldım. Kimseye inanmayacağım diyorum ama ben insanım inanmadan olmuyor bir şans veriyorum kendime bakıyorum karşımdaki arkadaş sevgili her kimse yine yalan söylüyor.
Artık sevgi kelimesi bende ki anlamını yitirmeye başladı. Yalan dünya lafına artık gerçekten inanmaya başladım :-[

Demekki sen bizede güvenmiyor seni sevdiğimize inanmıyorsun :(
Sevimli çocuk Gökçe:) Gerçek sevgi üzerine sen ne düşünüyorsun .?
Kaleme al anlatbiraz ki..
Tuba biraz olsun ikna olsun.

crt' Alıntı:
Demekki sen bizede güvenmiyor seni sevdiğimize inanmıyorsun :(
Sevimli çocuk Gökçe:) Gerçek sevgi üzerine sen ne düşünüyorsun .?
Kaleme al anlatbiraz ki..
Tuba biraz olsun ikna olsun.

Hayır inanmıyor değilim, inanıyorum ama hep kaybediyorum  :-X

Sana öyle geliyordur canım hep kaybetmek olmaz.
Kazanımların varki bazen de katbediyorsun.
Şu sözümü unutmamanı istiyorum   "Bazen güler ,bazen ağlarsın ama helede ikisi biranda asla olmaz.!"
Yaşamanın esas özü mücadeledir .Bunun savaşını verebiliyor olmansa Tanrı'nın büyük bir lütfudur ve bunun  kıymetini bilmelisin.
Aksi taktirde haşmetlü crt'nin hışmına uğrarsınki  bunu hiiçç tavdiye etmem(:

Gerçek sevgi daha doğrusu aşk hakkında bir yazım vardı da aradım aradım bulamadım yahu yaktım mı ne yaptım :)
Gerçek sevgide konuşmana gerek yoktur bakışarakta anlatabilirsin diye düşünüyorum nerde o eski aşklar :P
Gerçek sevgiden önce iç huzuru iki tarafta bulmalı sonra birlikte bir paydada buluşmalı sonra iki kişi aslında 1 kişi gibi olmalı diyorum  ;) biraz zırlıklar olmalı ki her zaman düz gitmeyin arada bir tartışın ama bağlayıcı tartışmalar. Ama bu devirde zor onun için yalnız en iyisi yanılmadan durmak yorulmamak gzl diye düşünmekteyim :)

Gökçe:) Umarım Tuba ikna olmuştur ama o bulamadığın yazını  biraz daha arasan diyorum.

Crt bulamıyorum inan bütün günlükleri döktüm aşağıya yok ama gitmiş. Hımmm
Aşk Allah-Şeytan-Kalp üçlüsü diye başlayıp uzayan bir öyküydü ama yok işte.  :-[
Bugünlük aşktan çıkıp şu yazımı gönderiyorum :)

Katleden Kim ?
Bugüne kadar gelmiş 2.dünya savaşının izlerine bugün bile rastlıyoruz her yerde.İnsanlar tarafından kabul edilmiş bir şey var hitler insanları katletmiş yahudi soykırımı yapmıştır diye. Bütün filmlerde hitleri kötü gösterirler.Onlar kötüdür diye. EeEeEeE insan 3 günde avrupayı fetih ediyorsa adamların iyi diyecek halleri yok tabi. Hadi onu geçtim hitler şu kadar insan öldürdü bunu yaptı şunu yaptı.Bence en büyük soykırımı Abd yaptı hem japonlara hem almanlara.Sadece almanyanın doğu cephesi askerlerini öldürmek için 72 yangın bombardımanına tuttu yerde 150 bin çocuk toplamda 600bin sivilin ölmesine yol açmıştır. Peki ya japonyaya atılan iki atom bombasında kaç kişi öldü yada kaç milyon kişi o atom bombasından etkilendi.peki ya japonlar iwo jima adasını ele geçirmek için kaç gün bombardıma tutmuş 32 gün kaç bin kişi öldü.Sağ kalan 20 bin kişi de sığınaklarda kaldıkları için sağ kaldılar gelen abd askerlerine karşı koyunca onlarıda öldürdürler.Ne garip acaba kim yapmış insanları kim katletmiş??? bunlarıda geçtik.Japonyaya atom bombası atıyor gerekçe olarakta "sizlahlarınızı teslim edin dedik ama onlar etmedi diyor"soruyorum size kim savaş anında savaşmadan ülkesini bir başka ülkenin ellerine bırakır. Hadi diyelim bunlar bizi ilgilendirmiyor. Yunanların izmirde kaç kişinin ırzına geçir kaç kişi öldürdürler.Fransızlar antepte kaç kişiyi öldürdüler.Peki ya ingiltere istanbulda ülkesini kurtarmak için savaşan geçleri kim dizdi acaba kurşuna.Doğuda ermenirler ve ruslar kaç türkü öldürdüler…Çanakkalede kaç şehidimiz var kime karşı verildi bunlar.

Birde tutmuşlar Türkiyede insan yaşamı zordur kötüdür.Türkler onu yaptı bunu yaptı.Hiç kendilerine bakmıyorlar. Yazık dünyanın haline.Abd ıraka girdiğinde kaç bin türkmen göç etmek zorunda kaldı ve kaç bini öldürüldü. Karadeniz hala daha çernobilin etkilerini taşıyor. Yazık bu dünyanın gidişatına yazık.Allah sonumuzu hayır etsin.

Tarihi sevmiyorum çünkü savaş-kan ve gözyaşı ile yazılmıştır.
Soykırımın  kirli yüzünü haklı çıkartmaya çalışanlar hakkında yorum yapmayacağım..
Hitler II. dünya savaşında milyonlarca insan kanı akıtan azılı bir katil, tehlikeli bir faşisttir.
Resme bakın http://img206.imageshack.us/img206/4544/beta117we6.gif
  Hitler'i anlatmaya yetecektir.
Amarika'ya gelince  "Hiroşima,Viyatnam "tarihin utanç sayfasına ageçmiştir.
Şu an ABD ve diyer emperyalistler yaşadığımız corafyada akan kanın baş kahramanıdır.
Çanakkale geçilmez dedik engeledik ama............... neyse ya uzatmak istemiyorum .!
Gökçe:) yaraya tuz basan güzel paylaşımdı.

crt' Alıntı:
Gökçe:) Umarım Tuba ikna olmuştur ama o bulamadığın yazını  biraz daha arasan diyorum.

::) Evet çok iyi anladım. Anneden, babadan ve kardeşlerden başka yar olmaz... Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar ve ailelerinizin kıymetini bilin diyerek bu konudaki negatifliğimi atıyorum....

cantuuu' Alıntı:
::) Evet çok iyi anladım. Anneden, babadan ve kardeşlerden başka yar olmaz... Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar ve ailelerinizin kıymetini bilin diyerek bu konudaki negatifliğimi atıyorum....

Tubacım:)Benede sana teşekür ediyor  .
Daha önünüzde mücadele edeceğiniz büyük zorluklar tabii bir a kadarda güzellikler varken ...
kendi kendinize yapay sorunlar yaratmanızı ,gereksiz karamsar bir havaya  girmenizi istemiyorum .
Aksi taktirde müdahale ederim hatta çok kızarın buda böyle bilinmiş ola(:

Cantuuu sen dah güzel günler göreceksin  ;) bu kadar pozitif bir insan görecektir huzurlu günleri yakınlarda :)

Başladı,Sürdü ve Bitti
Kuşlar söylemedi mi? Ne kadar özlediğimi,
Rüzgar söylemedi mi? Seni sarmak istediğimi,
Toprak söyelemedi mi? Yoluna gurban olduğumu,
Işıklar söylemedi mi ? Seni görünce gözlerimin parladığını,
Kapılar söylemedi mi ? Çıkma kal hep diye,
Tabiat söylemedi mi ? Tabiatım olduğunu,
Doktorlar söylemedi mi ? İlacım olduğunu,
Gökyüzü söylemedi mi ? Hep ruhunla dolandığımı,
Yemekler söylemedi mi ? Sensiz tadı olmadığını,
Söylemedi mi? herşey,herşeyim olduğunu...

Ellerin özlemedi mi? Ellerimi,
Gözlerin özlemedi mi ? Gözlerimi,
Burnun özlemedi mi ? Kokumu,
Kulakların özlemedi mi ? Sesimi,
Sen özlemedin mi ? beni,
Tüm benliğin ve bedenin özlemedi mi ? beni.

Özlesenden,özlemedim seni!
Söylesede,söylemedim seni!
Görsemde,görmedim seni!
Kapadım gözlerimi unuttum seni!
AsukAki

Gökçe sevimli çocuk,
Fazla soru sormuşsun ama şiirin gerçekten güzeldi ..
Bu kadar kolay mıdır unutmak.?
Ben bu unutabilmenin şifresini bir çözebilseydim diyeceğim ama hep imkansızı isteyen garip bir insan olmaktan yorulmuşum artık bıraktım bu işleri(:

Unutamazsın ama göz ardı edersin beynin yaptığı gibi bilinçaltı bilinçaltı bir aralar okumakla bitiremediğim :)

Evet ya bilinçaltı?
Unutmak zor iştir .Zoru başarmayı severim ama bu konuda  gereksiz inadı bırakıyorum .
Unutmasamda olur.

Geri