Karışıyor Her şey!
Kaç gündür yazmayı istediğim o kadar şey var ki bir türlü oturupda bilgisayarın başına yazamıyorum. Bilgisayardan uzaklaşınca aklıma bir sürü güzel şey geliyor uzaklaşınca hepsi gidiyor. Kalem kağıt deniyorum yazmak ile ilgili bir şey olunca yazacak herşey aklımdan ucup gidiyor sanki. Anlamıyorum...Küçükten başlayayım belki gerisi gelir. Sanki sevdiğin bir kızın yanına gidersin ya hani o gözlerine bakmaya kıyamadığın gözlere yaklaşırsın kalbin küt küt çarpar hafiften yüzün kızarır nefes alış verişlerin sıklaşır. Kelimeler boğazından düğüm düğüm olur da konuşamazsın ya. Şöyle der kimileri o anda "git yanına merhaba de gerisi gelir" || "Ne olacak ki altı üstü bi kız" || Bak onunda gönlü var|| git bi merhaba de. Demesi kolaydırya o merhabanın gerisi ne gelecek diye düşünür durusun...Çünkü her zaman uzaktan bakıp güldüğün gözler artık karşından hemen bir adım önündedir. Sıcaklığını hissedersin gözbebeklerinin nasıl büyüdüğü belkide küçüldüğünü görürsün...Söylecek sözün yoktur söylemek istediğin bir çok şey vardır. Nasıl sevdiğini,nerede görüp sevdiğini.Onunla birlikte kurduğu gelecek hayalleri.Herşeyi söylemek ister belki ama aklının ucuna değil bir tanesı bir harfi gelmez. Hani çoğunlukla Kemal Sunal filmlerinde gördüğümüz sahneler olurya Kemal Sunal kızın yanına gider sesi kısılır tek kelime edemez belki ama bakıp gülmesi yeter ya işte öyle anlarda hiç kendinizi düşündüğünüz yada o durumda kaldığınız oldumu. Kimileri çok rahattır hiç bir sıkıntı çekmez gider adam gibi konuşur işini görür. Bunlar rahat olanlardır. Yani olması gerekendir belki ama sesinin kısılması kalp atışlarının hızlanması bence yüce bir duygunun göstergesi. Hep internette dolaşırya aşkın belirtiler. Evet derim işte aşkın belirtileri sanki çok büyük bi bok yapmış gibi.Belirtilerini bilsem ne çıkacak ki sanki önceden ona karşı önlem alacakmışım gibi. Aşkın çaresi aşkın 5 hali. Dünyada aşktan çekmeyen kimsecikler yok. En güzel şarkılar bile aşktan sonra yazılan şarkılar. En güzel şiirler sevgiliye yazılan şiirler. Bir yazarımızın da dediği gibi "Aşk bitki isimleriyle başlar, Hayvan isimleriyle biter."

. || Aşk güzel bir duygu aşk bittikden sonra dünya üzerinize yıkılmış olur ve malüm sonuçlardır hepiniz hepimiz biliriz. Ben onu çok sevdim,sensiz olamam,sensiz yaşayamam,şıllık bana bunu nasıl yaptı,benim gibi adama bu yapılırmı,cart curt = kimya misali Bunları geçelim. Bunlar hepimizin bildiği yaşadığı gözlemlediği şeyler. Bu konuya neren girdim bilmiyorum. Galiba özledim ;kalp atışlarımın hızlanmasını,sesimin kısılmasını hayır hiç bişiyi özlemedim özlediğim tek bir şey varsa oda yalnızlığım...Aslında yalnızım bir arkadaşim var başka biri yoktur. Kız arkadaş yoktur,netten dolu insan var aslında msn dekilerin %98 gerçek hayatta tanıdığım görüştüğüm kişiler. Ama öylesine görüşme...
Geçen akşam Trabzon'da herhangi bir çayocağının herhangi bir tarafının dış kapısında oturup 3 arkadaş çaylarımızı yudumluyoruz ve herhangi bir konu hakkında konuşuyoruz.Aslında herhangi bir konu değil konu çok derin bir konu;konu bebek katilleri ve günahı olmayan bekbeklerin ölmesi.Kız kardeşine tecavüz eden erkek kardeş yada kızına tecavüz eden baba. Yani asıl konu aslında Allah korkusu.Yani Allah korkusu olmayan bir insandan her türlü kötülüğü bekleye bilirsiniz. Yani Allah korkusunun yanı sıra vicdan ve insalıkta olmayacak bir insanda. Bunu söylüyorum neden mi ? Çünkü Allah inancı olmayıpta gördüğüm çok iyi adam gibi adamlar var. Allah yazısının altından kaçak elektrik çekenide gördük... Çaylarımız bitti kalkıyoruz sigaramda ki son nefesi çekip attım ve çay paralarını ödeyip dışarı çıktım. Arkamdan birisi genç hareketin hoşuma gitmedi dedi ben dönmedim ilk başta önden arkadaş işaret etti sana diye döndüm buyrun dedim.Yaptığın hiç hoş değil dedi ne hoş değil dedim. Sigarayı yere atman! Şimdi o sigarayı ordan alacaksın ve çöpe atacaksın! (Bunu diyen az önce camii de vaaz verip namaz kıldırmış hocamız yanına 2 polis ve bir iki arkadaşı |Hayır imam olduğunu belirtmemde herhangi bir şeyi ima etmeye çalışmıyorum) Adama baktım böyle sonra yanındaki polislere baktım ve şöyle dedim;10 dakika önce yanındaki arkadaşın yere bir balgam sefası yaptırmasını görmedinmi ?Hadi onu geçtim dedim 5 dk önce yanında oturan polisin yere attığı izmariti görmedinmi dedim.Adam tabii şaşırdı beklemediği bir tepki görünce bişi diyemedi.Ben devam ettirdim tam önünde bir izmarit duruyor madem çevremizi temiz tutalım önündeki izmariti alıp çöpe at sonra bana dedi sigaranı al çöpe at dedim...Fazla uzatmak istedim. Bir sigara daha yakıp devam ettim yoluma.Sonra az ilerde elinde çöp arabası ile yerdeki çöpleri süpürüp toplayan herhangi bir çöpçüyü gördüm. Çöpcüyü görünce izmariti alıp el arabasının içine attım galiba yardım etmek istedim ona bu çevreyi temizlemeye çalışırken.Aslında birde insan çöpcüleri olmalı işe yaramaz ve dünyaya ve insana zarar veren insanları toplayıp gömecek.
O kadar şey söylemek istiyorum ama biraz eksikliğim var müzik kısık ses ve sigarada içemiyorum bunun için gelen ilham perisi gelemiyor.Benim ilham perisi müzik sesinden geliyor oda rahatsız olduğu için herhalde

ve sigara içinde herhalde içimde boğuluyor olacak ki dışarı çıkası geliyor.
Bir kaç gündür dilime takılan bir şarkı var Koleradan-Soğuk küvet diye son zamanlarda ben taktım bu kolera ve sagopaya hani takmak dediğim böyle güzel lafları nasıl bir araya getirdiklerine şaşıyorum ... Helal olsun....
kolera - sagopa kajmer- soğuk küvet
Tam olarak hatırlamamakla birlikte 2007 veya 2008 galiba.
-Gökçe-(Asukaki)