H
Harun
Kullanıcı
Ben aşka format attım gitti. Virüs girmiş
bu ifadenin anlamı nedir acaba?açıkçası tam olarak anlayamadım.. ;DSu Perisi' Alıntı:
O0 :alkis :alkis :alkisgökteki yıldız' Alıntı:Cevabını onaylıyorumgurbetci_kiz' Alıntı:ASK varmidir? ??? cevap veriyorum YOKTUR
O an ki ruh halim öyle dememi gerektirdi ki hala da aynı düşüncedeyim anlatıldığı gibi bişi yok karamsarlıkla da alakası yok sadece kendi düşüncelerimizi ifade ettik!!yağmur sezgi' Alıntı:ya arkadaslar neden bu kadar karamsarsınız. Tamam inanmak için yaşamak gerekir ve belkide çoğumuz yasamadı askı.. Ama bu aşk diye bir seyin olmadığını göstermezki !!
bence de karamsarlıkla alakası yok . Yani şöyle söyleyeyim aşk var mı ? yok . mutlu muyum? evet. demekki çokta karamsar bir ruh hali içinde değilim yani birine mühürlenmeden de yaşayabilirim. Tamam birini seversiniz , istersiniz , onun yanında mutlu olursunuz ama öyle yok gördüm yok bağlandım ... bana pek samimi gelmiyor...göreceli işte.gökteki yıldız' Alıntı:O an ki ruh halim öyle dememi gerektirdi ki hala da aynı düşüncedeyim anlatıldığı gibi bişi yok karamsarlıkla da alakası yok sadece kendi düşüncelerimizi ifade ettik!!yağmur sezgi' Alıntı:ya arkadaslar neden bu kadar karamsarsınız. Tamam inanmak için yaşamak gerekir ve belkide çoğumuz yasamadı askı.. Ama bu aşk diye bir seyin olmadığını göstermezki !!
Ne tesadüf bak bende mutluyumvega' Alıntı:gökteki yıldız' Alıntı:O an ki ruh halim öyle dememi gerektirdi ki hala da aynı düşüncedeyim anlatıldığı gibi bişi yok karamsarlıkla da alakası yok sadece kendi düşüncelerimizi ifade ettik!!yağmur sezgi' Alıntı:ya arkadaslar neden bu kadar karamsarsınız. Tamam inanmak için yaşamak gerekir ve belkide çoğumuz yasamadı askı.. Ama bu aşk diye bir seyin olmadığını göstermezki !!
bence de karamsarlıkla alakası yok . Yani şöyle söyleyeyim aşk var mı ? yok . mutlu muyum? evet. demekki çokta karamsar bir ruh hali içinde değilim yani birine mühürlenmeden de yaşayabilirim. Tamam birini seversiniz , istersiniz , onun yanında mutlu olursunuz ama öyle yok gördüm yok bağlandım ... bana pek samimi gelmiyor...göreceli işte.
Güzel demiş vallaASLI..HAN' Alıntı:İnsan nefsi ile aşık olur,Ruhu ile Sever.
Nefsin istediğini elde ettiğinde ona olan ilgisi zamanla kaybolur.
O nedenle aşkın ömrü vardır.
Ama sevgi ömürsüzdür tıpkı ruh gibi.Beden ölür ama ruh hep vardır.Sevgi de tabi
Mevlana felsefesi
:alkis2ASLI..HAN' Alıntı:O nedenledir ki...
yalan dostum aşk diye birşey yok
Aşk dediğin üç günlük eğlence
Bilemedin beş gün sürsün
kapılıpta sürünen çoookkkk