aşk eskimeyendir..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lilaslmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok güzel ya
Umarım herkes sevdiği ile böyle güzel,duruma gelebilir,erişebilir,,böyle aşkı yaşayabilir ::)

M' Alıntı:
senın söylediklerin de az çelişkili değil yani :D

Bilmem göreceli bir durumdur yazılanı yorumlamakla alakalı bir durum.
Herkes farklı yorumlaya bilir.
Kişisel dogrunuzdur saygı duymak lazım ama bana göre değil :)

Azönce bir şey yazdım ama göremiyorum, neyse tekrarlayım.
Aşk biten bir şeydir, aşkın ömründen bahsedilmiyor mu hep. Bitmeyenler erişilemeyenlerdir, yada gizemini yitirmeyenler.. Bende çelişki yok...

manas' Alıntı:
Azönce bir şey yazdım ama göremiyorum, neyse tekrarlayım.
Aşk biten bir şeydir, aşkın ömründen bahsedilmiyor mu hep. Bitmeyenler erişilemeyenlerdir, yada gizemini yitirmeyenler.. Bende çelişki yok...

Ya aslında türkçe konusunda fazlası ile cahilimdir.
Ama erişilemeyene  erişmenin bir çelişki oldugunu ciddi düşünüyorum.
Yapılamayanı yapmak.
Görünmeyeni görmek.
Duyulmayanı duymak kelimelerinde oldugu gibi

manas' Alıntı:
O zaman düzelteyim aşk erişilmeyene erişme tutkusudur.

Bak bu çok daha iyi.
Sözüm yok  Muhalif değilim yani :)
Yani aşka inanan biri olsam gam yemem de
N eişim varsa böyle başlıklarda Bir yorum yapıp çıkayım demiştim oysaki başlıga muhalif bir yorum :)

Kesin ifadelerle konuşmayı oldum olası sevememişimdir, hele böylesine soyut bir kavram üzerine! Yani "odur, budur" ? Kime göre? Erişilmeyene erişme tutkusu? Nasıl yani? Bu erişilmeyene aşık olmak değil, tutkuya aşık olmak değil mi o zaman? Örneğin George Clooney benim için erişilmez ve ona hayranım, keza Mel Gibson'a, keza bir başka uçuk örneğe. Ve takıntı yaptım. Bu durumda erişilmeyene erişme tutkusunun adı aşk olmuyor mu? O halde ben aslında kime, neye aşığım?
Yav aslında var ya, hiç bu kadar felsefe yapmaya gerek var mı? Herkesin aşk tarifi farklıysa herkesin aşkı kendine...
3 yılmış 3 dakikaymış...  ;)

Kırık bir kanepenin sağlam tarafına oturmak bence aşktan değil parasızlıktan olur. Nedense bu tür yazıları okur sonrada  aşkın gücü , aşkın zaferi gibi yakıştırmalar yaparız. Kanepe kırıktır alamıyoruzdur , maddiyat engeldir. Böyle bir durumda diğer yarısı sağlam diye sevinip oturmak kabul ediyorum ki en güzeli. Bunu yapabilen insanları taktir ediyorum çok güzel bir yaklaşım hayata dair diyorum.Anlamadığım arkadaşlar bunun aşkla ne alakası var. Neden çoğu şeyi aşka bağlıyoruz. Bu resimde ki asıl gerçek çaresizlik olmasın?

Geri