aşk eskimeyendir..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lilaslmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zynep' Alıntı:
Bu resim bende vardı sildim.
Sizi hayak kırıklığına uğratmak gibi olmasın ama, resmi çeken daha sonra yalanladı yaşlıların aslında bunları söylemediğini.
Aklınızda olsun diye yazmak zorunda kaldım, bir yerde konu edilirse, yanlışa düşmeyin.

Bunu daha önce aynen bu şekilde yazmıştım zaten. Bu resim konu edilen kişilerin köylüleri tarafından yalanlandı zaten o tarihlerde ve bu ikilinin geçim sıkıntısı içinde iki yaşlı insan olduğu saptandı.

Hemen bende 2 gün önce gördüğüm bir örneği vermek isterim.
İşe giderken Servis bekliyorum ve yaşlı 2 karı-koca el ele tutuşmuşlar,diğer ellerinde baston yavaş yavaş yürüyorlar.
Kaldırımdan inerlerken erkek önden iniyor karısının elinden tutup,inmesine yardım ediyor.
Evet bu manzara çok hoşuma gitti,hatta tebessüm ettim çünkü  o kadar yaşlılar ki ama hala el eleler dedim.
Şimdi dışardan bakınca belki şöyle bir yorum yapılabilir "ne aşk be " yeni deyimlerimizden... :)
Ama onların ki bana göre aşk değildi,hayatın zorluklarını birlikte omuzlamaları,paylaşmalarıydı, tıpkı fotoğrafta ki yaşlı amca ve nine gibi....

Gülşahcım, aslına bakarsan çiftlerin elele tutuşma zamanları ikiye ayrılır zaten, ilk flört dönemi ve yaşlılık dönemi...

Aşk satın alınamayan,değeri ölçülemeyen bir duygu...
Ne eşya,ne para,ne güzellik,ne özveri aşık olmaya yetmez,
Aşkı ruhlar yaşar,beden sadece aracılık eder....

Geri