ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!!!

• Konbuyu başlatan crnkcclr
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde crnkcclr tarafından oluşturulan ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,804 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!!!
Konbuyu başlatan crnkcclr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Safari
G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
toplu mesaj gönderim programı bende de var telefonu ara kablo ile bilgisayara bağlıyorum metini giriyorum toplu olarak rehberdeki numaralara gönderiyorum fakat sen daha orjinal fikirler arıyorsun anladığım kadarıyla şu varki teknoloji bunları çoktan aşmış durumda örneğin bi medya takip merkezine üye oluyorsun deprem örneğinde verdiğin gibi belirli bir konudaki her haber sana mail yada kısa mesaj olarak geliyor bence sende ücretsiz olarak internetten indirilebilecek bir takip programı oluşturabilirsin ama harcadığın emek ve paranın karşılığını nasıl alacaksın o zamanda  ???

Y

yaratici_idea

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Yeni açılan internet siteleri
Yeni yazılan kitaplar
Yeni çıkan müzikler
Gazetelerin haber başlıkları
Bilimsel gelişmeler
Mesleki bilgiler...vs

Çok mu oldum? ;D

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
yoo hayır bilakis çok iyi oldu işte burdan ortak bir istek bulmak gerekecek ... :)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
.gözde.' Alıntı:
toplu mesaj gönderim programı bende de var telefonu ara kablo ile bilgisayara bağlıyorum metini giriyorum toplu olarak rehberdeki numaralara gönderiyorum fakat sen daha orjinal fikirler arıyorsun anladığım kadarıyla şu varki teknoloji bunları çoktan aşmış durumda örneğin bi medya takip merkezine üye oluyorsun deprem örneğinde verdiğin gibi belirli bir konudaki her haber sana mail yada kısa mesaj olarak geliyor bence sende ücretsiz olarak internetten indirilebilecek bir takip programı oluşturabilirsin ama harcadığın emek ve paranın karşılığını nasıl alacaksın o zamanda  ???
evet bunları biliyorum var olandan ziyade olmayanı gerçekleştirme amacı güdüyoruz :)
karşılığını son kullanıcıdan değil belki proje destekleyen firmalardan alırız
mesela şirket çalışanlarının hergün telefon ekranlarında görmek isteyeceği birşey olabilir bunun maliyeti şirket tarafından karşılanacaktır...
mesela şehrinizde olan tüm fualrdan haberdar olmak gibi...

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
özel çalışman gerekecek bunun için çünkü herkesin ihtiyacı ve beklentisi farklıdır o yüzden dedim maliyetten kurtulamazsın diye yada sürekli olarak kişiye özel hizmetler veren bir firma kurabilirsin bu da bir fikir başka türlüsü olmaz bence büyük şirketler ancak böyle bir işin altına imza atar gibime geliyor bir tüketici olarak telefonumdan beklentilerim belli konusmak mesajlaşmak vs... bunun dışında ekstra bilgiler için ücretsiz hizmetler beklerim bununla ilgili birşey olabilir mesela ücretsiz abonelik burgazda bugün şu markette bu indirimde, bu markette bugün manav günü, gibi abonelikler olabilir  ;)

A

ayben

Hmm şimdi daha iyi anladım canımm  ;)

Mesela ben inşaat sektöründe çalışıyorum ve bu konuda yeni yapılan projeler ya da kullanılan profillerin fiyatları, ülke ekonomisinde inşaat sektörüyle ilgili olan son çalışmalar bana mail yoluyla haber verilsin isterim mesela :)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
şahane ... :) teşekkürler ayben.. :)
ve evet gözde tam olarak bundan bahsediyorum senin için ücretsiz edinimler olacak maliyetlerse mutlaka karşılanır :)
sen isteiğini söyle gerisini bize bırak :):)

M

mupare

Kullanıcı
8 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
ist
bir program olsun google gibi ve telefona yüklensin :)

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
ay süpermiş o zaman  ;D ;D ;D mesela bi federer hayranı olarak onun oynadığı tüm maçların haberleri cebime gelsin isterim şu kanalda vs.. gibi sonucta her zaman internet tv radyo yanımazda olmaz ama telefon her daim elimizin altında  :) dahası aybenin fikri çok hoş muhasebe sektörü de inşaat gibi hareketli yeni değişen yasaların uygulamadaki değişikliklerin şehrime yakın verilen kursların haberlerini gün gün alsam güzel olur bayağıda ilgi görür bence  :)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
:)
şahanesiniz hepiniz teşekkür ederim...
tabii daha da fazla talebe ihtiyacım var
değerlendirmelerden sonra ilk olarak size açıklayacağım projenin yönlenişini :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Valla bu konuda çok cin gibi birisi var farkındaysanız, ve ben kendisine hayranım.
Kim olduğunu/olduklarını gerçekten çok merak ediyorum.

Dizi izliyoruz; altta bir yazı, "Bu dizinin müziğini istiyorsanız xxxx yazın xxxx'e mesaj atın!"
Buraya kadar tamam.
Ama işi o kadar abarttılar ki:) Ama ben abartmıyorum, gözlerimle gördüm;
Dizi oynarken 3 değişik müzik çaldı ve hepsi için aynı yazı geçti.
O arada dizide bir oyuncu öldü ve sahne cami avlusunda cenaze töreni, fonda Fatiha.
Aynı anda ekranda yazı belirdi;
"Eğer Fatiha cebinize gelsin istiyorsanız Fatiha yazın xxxx"e yollayın!"

Valla ben korktum, bunlar yakında dizilerde düğün sahnelerinde şöyle bir şey yazarlarsa;
"Evde kalmaktan korkmayın!
Damat ya da gelin yazın xxxx'e yollayın gelsin!"

A

alparslan

Kullanıcı
2 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Zynep' Alıntı:
Valla bu konuda çok cin gibi birisi var farkındaysanız, ve ben kendisine hayranım.

Dizi izliyoruz; altta bir yazı, "Bu dizinin müziğini istiyorsanız xxxx yazın xxxx'e mesaj atın!"
Buraya kadar tamam.
O arada dizide bir oyuncu öldü ve sahne cami avlusunda cenaze töreni, fonda Fatiha.

Valla ben korktum, bunlar yakında dizilerde düğün sahnelerinde şöyle bir şey yazarlarsa;
;D ;D ;D

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Zynep' Alıntı:

Buraya kadar tamam.

hahahahaha....  :D
olmaz diye birşey yok ve olursa da hiç şaşırmam....

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
ekonomi haberlerini cepten  anında öğrenmek hiç fena olmaz.. :D

::)ama zaten internet üzeriden yapılabiliyorum bunu ...benimki biraz extra bi istek oldu sanırım  :D ..ama belki projenize bu doğrultuda bi yön verir.. ;) teşekkürler 

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sizi gerçekten kutlarım crnkcclr.
Hem hoş bir proje, hem de siteye güvenerek burada arkadaşlarımızın fikirlerinden yararlanmanıza çok mutlu oldum. Ve okuduğum kadarıyla, elbette kendi yorumum hariç:), hemen hemen tüm arkadaşlarımız çok güzel fikirler üretebiliyorlar, üstelik kısa bir zamanda,bu da ayrıca sevindirici, umarım aradığınıza da ulaşabilirsiniz.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Sevgilerimle.

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
merak ettim bazı kişlerin kişisel bilgilerini ögrenmek nerde ne yapıyor takip etmek bide hangi sitelere üyeligi vr bunları örgenmek isterdim ben  ::) :D :D

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Zynep' Alıntı:
Sizi gerçekten kutlarım crnkcclr.
Hem hoş bir proje, hem de siteye güvenerek burada arkadaşlarımızın fikirlerinden yararlanmanıza çok mutlu oldum. Ve okuduğum kadarıyla, elbette kendi yorumum hariç:), hemen hemen tüm arkadaşlarımız çok güzel fikirler üretebiliyorlar, üstelik kısa bir zamanda,bu da ayrıca sevindirici, umarım aradığınıza da ulaşabilirsiniz.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Sevgilerimle.
merhaba zeynep...
:) günün ilk an larında senin yazdığın güzel cümlelerle güne başlamak çok iyi geldi..
tüm arladaşlarımın fikirleri ve soruları kesinlikle çok iyi biraz daha buralarda olacağım  proje ile ilgili... herkesin fikri önemli ve kendini gelistir deki tüm arkadaşlarım güven konusunda beni bir an dahi tereddüte düşürmediler...
herkese tekrar tekrar teşekkür ederim...

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
arkadaşlar şu ana kadar yazdıklarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim..
biraz daha farklı şekilde yönlenelim istiyorum..
herkesin aynı platformda toplanacağı bir yer düşünelim...
forum olarak düşünmeyin yada size kalmış ama ortak bir amaç için toplanılmış bir yer aynı amacın güdüldüğü... :)