arkadaşlar ben siteye bugün katıldım ve bir şey sormak istiyorum...

MENEKŞE' Alıntı:
BU SİTEDE BENDE YENİYİM AMAÇ PAYLAŞMAK SEVİNCİ HÜZNÜ MUTLULUĞU VE FİKİR ALIŞVERİŞLERİ YAPMAK AMA BEN ZAMANIM OLUPTA GİRDİĞİM VE İNCELEDİĞİM SÜRECE GÖRDÜMKİ BURDA BİR GRUPLAŞMA VAR VE SADCE MESAJ ANLAMINDA ONLAR BİRBİRİNE YAZIYO BUNA ÜZÜLDÜM
:(

Olur mu hiç menekşe'cim  :)
biz hepimiz aynı amaç için burdayız
paylaşmak,gelişmek,geliştirmek  ;)

Cσ∂єx' Alıntı:
Amaç hep aynı. Ya da "bu" olmalı.

Kendini tanımak, üzerine bir şeyler koymak, fark atmak(!), fark yaratmak(!)...
kesinlikle öyle...
hoşgeldiniz hagia sophia bey... :)

MENEKŞE' Alıntı:
BU SİTEDE BENDE YENİYİM AMAÇ PAYLAŞMAK SEVİNCİ HÜZNÜ MUTLULUĞU VE FİKİR ALIŞVERİŞLERİ YAPMAK AMA BEN ZAMANIM OLUPTA GİRDİĞİM VE İNCELEDİĞİM SÜRECE GÖRDÜMKİ BURDA BİR GRUPLAŞMA VAR VE SADCE MESAJ ANLAMINDA ONLAR BİRBİRİNE YAZIYO BUNA ÜZÜLDÜM

Hiç olur mu öyle şey?
Evet burada bir grup var, hem de kocaman, tüm üyelerin içiçe olduğu bir grup!
Herkes birbiriyle bu çatı altında arkadaş oldu Menekşe. Siz henüz yeni olduğunuz için arkadaşlarımızla tanışmadınız ama kısacık bir sürede herkesle kaynaşacağınızdan eminim ben.
Aramıza hoşgeldiniz. :)

MENEKŞE' Alıntı:
Olur mu öyle şey canım benim Zeynep adminimin söylediklerine bende katılıyorum.Buradaki herkes benim kardeşim kadar yakın oldular bana.İnan bana zamanla sende bizleri aynı gözle göreceksin ;)

MENEKŞE' Alıntı:

HAKLISIN BU SABAH MESELA ZYNEP BANA GÜNAYDIN DEMEDİ

DİYERLERİNE DİYOR AMA :aglama

BERRA' Alıntı:
MENEKŞE' Alıntı:

HAKLISIN BU SABAH MESELA ZYNEP BANA GÜNAYDIN DEMEDİ

DİYERLERİNE DİYOR AMA :aglama

Külliyen yalan! :):)
"Kızlar günaydın." dedim ben!

ŞAKA YAPTIM MENEKŞE ÖZELLİKLE ZYNEP SÜPERDİR SİTEDEKİ İLK MESAJIMA O CEVAP VERMİŞTİ

TANIMIYORUM AMA BENİM İÇİN ÖZEL BİRİ :) :)

Biraz karmaşa yaşanmış ve geçmiş :)
Ben bunlara katılmadan direk hoşgelmişsin aramıza demek istiyorum :D

ayçiçeği' Alıntı:
günaydın arkadaşlar ben yeniyim
Günaydın ayçiçeği.
Hoş geldin.
Tebrikleri kabul etmek ve kendini tanıtmak için kendine özel bir başlık açabilirsin.

teşekkürler...ben siteyi çok iyi tanımıyorum ama kendimi geliştirmek için çok iyi bir sitede olduğumdan şüphem yok.

bazı insanlar hep gelişmek için uğraş veriyolar bazılarıda hayattan bi haber yaşıyolar işte o hayattan bihaber yaşamıyan insanların yeri burası bence arkadaşlar bu siteye zaman ayırdığınız için hepinize çok teşekkür ederim.sende hoşgeldin kardeşim aramıza.

Geri