Annemi neden mi seviyorum?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Annemi neden mi seviyorum? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,248 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Annemi neden mi seviyorum?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan séalih
H

hatice şengül

Kullanıcı
12 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
esasında annemin problemi benimle değil yapısı bir ülkeyi yönetecek kudreti cesareti yeteneği yönetmeyi taşıyan bir yapı ancak ev dar geliyor ona o istiyor ki gak dendiğinde gak guk dendiğinde guk yapılsın bırakın ülkeyi eve sığmadığından farklı bir şekilde dışa vuruyor kuyruğunu da bana bağlıyor en ufak bir şey dünyanın en önemli sorunu haline geliyor benimse tek yapabildiğim ( tekrar 50 kilonun altına düşmemek için zira kafama çok takarım ) görmezlikten gelmek elimden gelen en büyük gelişim bu

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
NİL DİLEK öncelikle geçmiş olsun anneler can diye sever bizleri seninde annen canın belki çok zor dönmelrdesiniz yada atlatıcaksınız ama sen hep karşısnda güçlü ol mutlulk kelebeği ol ve hep gül sana baktıkça yaşam sevinci bulsun ve sana baktıkça Allahım ne güzel bir eser ve bunu ben doğurdum bunu bana yolladın diyebilsin ve şunu aklından hiç çıkarma anneler nereye gişderse gitsin ruhları hep sağ omzumuzdadır bizi korur ve kollarlar yaşama sevincini sakın yitirme...

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
ya bi laf varya annenin babanın gölgesi yeter diye  bunların hiçbirini yapmasaydıda sadece gölgesi olsaydı başımda da yeterki olsaydı
onu nedenlere ihtiyaç duymadan  seviyorum

H

hatice şengül

Kullanıcı
12 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
ne olursa olsun bana ne yaparsa yapsın o benim annemdir ben onu çok seviyorum yazdıklarımı okuyunca öfkeyle yazdığım belli oluyor ama ben annemi gerçekten çok seviyorum o yüzden bana yaptıkları koyuyor sevmesem hesaba almam allah onu başiımızdan eksik etmesin ondan öğreneceğim çok şey var
o çok bilge bir kadın umarım dediğiniz gibiolur ilerde en yakın arkadaşım o olur

Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
hatice şengül' Alıntı:
ben annemi bütün bunları yapmadığı ve bana yapmadığı bir şeyi dayatmaya zorla yaptırmaya çalıştığı için sevmiyorum

bana katılan var mı acaba
ben de sevmiorum annemi  :-\

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
çiçek' Alıntı:
hatice şengül' Alıntı:
ben annemi bütün bunları yapmadığı ve bana yapmadığı bir şeyi dayatmaya zorla yaptırmaya çalıştığı için sevmiyorum

bana katılan var mı acaba
ben de sevmiorum annemi  :-\
Hatice daha sonraki mesajlarında, annesini çok sevdiğinide yazdı ama... :)

Bu arada, sanırım ergenlik çağındaki genç kızlar pek sevmiyorlar annelerini benim anladığım kadarıyla. Yani bu durum,  bu geçişlere rastlıyor genellikle.
Annelerin yaş dönemi başlangıcı, ve kız çocuklarının gençliğe adım atışları.
Her iki tarafta bir takım problemler oluşuyor bu dönemde ve olası çatışmalar anne kız arasında.
Genç, bağımsız davranmak istiyor ama anne baskısıyla karşılaşıyor, ve bunu kabul edemiyor gibi geliyor bana.
Anne, artık gençliği geride bırakma döneminde, ve ister istemez bu durumdan sıkılıyor, ve genç kızıyla çatışıyor.
Şöyle bir baktığımda, çevremde izlediklerimden edindiğim sonuç biraz böyle.

H

harariye

Kullanıcı
22 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
anne olunca daha da iyi anlarım gibi geliyor bana, ben annemi doğal sebeple, annem olduğu için seviyorum :) iyiki onun kızıyım :)

E

Emine düzgün

Kullanıcı
17 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
annemi çooook seviyorum.....bunun  hiç bir sebebi yok annem olması yeterli  :)

B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
hatice bende önceden senin gibi düşünüyodum ama yanıldığımı anladım Bir anne ve baba evladının kötülüğünü hiçbirzaman istemez bunu yaşadıkça anlayacağını düşünüyorum Ben ailemi çok seviyorum =) hayat onlarla daha bir güzell

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Sevginin fedakarlık emek ve mücadele olduğunu, koşulsuz beklentisiz olduğunda sevgi olduğunu gösteren kişi. Hala bu yaşta elimdeki poşetleri taşımak yada bulaşığı benden önce yıkamak ister ve bunun için tartışırız.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
manas' Alıntı:
Sevginin fedakarlık emek ve mücadele olduğunu, koşulsuz beklentisiz olduğunda sevgi olduğunu gösteren kişi. Hala bu yaşta elimdeki poşetleri taşımak yada bulaşığı benden önce yıkamak ister ve bunun için tartışırız.
:) Yemin ederim, kızlarım elimdeki torbaları kapınca öyle şiddetli itiraz ederim ki, hele bir de toplama, temizleme işine girişsinler, hiç kıyamam!
Çok yanlış olabilir, ben gençliğimde bırakın annemin, tüm yardıma muhtaç kişilerin yüklerini taşırdım.
Belki de yaşam boyu hizmet edeceklerinni düşündüğümden, onlara kıyamıyorum...

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bu kadar verici bir insanın yüreğini anlamayıp ona yüklerini taşıttıranlara dayanamıyorum. Babam erkek kardeşim mesela.
Annem kullanıldığını farketmez ve tepesine binerler ve ben buna çok üzülürüm.

B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
YA annemde bana küçükken çok iş yaptırırdı mesela okulda öğle arasında eve gelirdim yemek için bulaşık yıkar yemek yemeden giderdim, o zamanlar çok kızardım anneme ama şu an minnettarım çünkü üniversitede ve şu anki hayatımda (ailemden uzakta olduğum için) bunların çok artısını gördüm. O an belki
kullanıldığını
düşünüyorsun ama ilerde kendi ayaklarının üzerinde durabilmeyi o yaptığın küçük işlerle kazanmış olduğunu farkediyorsun

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Burada "kullanılan" ben değilim annemin kişiliğinden aşırı fedakarlığından bahsetmiştim.
Ama sana katılıyorum iş yaptırmayan aşırı fedakar bir anne ideal olan değildir. Anne çocuğunu hayata hazırlamalı ve yaşamda gerekli olan şeyleri öğretmelidir.

B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
ben kullanılma kelimesini genel anlamda söylemiştim  :)

H

hatice şengül

Kullanıcı
12 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
annemle anlaşmanın çözümünü buldum  :D :D :D

annemin etrafında bir ben bir babam birde küçük kardeşim kaldık kız kardeşim yatılı okuyor babam kendi halinde bende akşamlarıuyumaya geliyorum eve e haliyle kadın sıkılıyor bende deşarj olması gerektiğini gördüm sonunda

o bağırıyor çağırıyor söylüyor istediğini bende gidip beline sarılıyorum öpüyorum evde tartışma olmuyor artık

arkadaşlar agresif bir anneniz varsa bırakın bağırsın  ::)

B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
E SÜPERR  BAK SEVİNDİRİK OLDUM ŞİMDİ  :D ;)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
İyi konu vesselam.
Teşekkürler, ben annemi neden seviyorum ?

O kadar çok sebebi varki,hangisini yazayım.
Fazlası ile Sevmeye değer, olduğu için seviyorum diyeyimde,kısa olsun.

M

MELEK TATLI

Kullanıcı
28 Ağu 2010
En iyi cevaplar
0
0
SAMSUN
SELAM HATİCE BİLİYORUM VE SENİ ANLIYORUM SEN ANNE ÖZLEMİ DUYUYORSUN AMA UNUTMA BNCE O SENİ ÇOK SEVİYOR .....SADECE YOĞUN İŞLER YÜZÜNDEN VAKİT AYIRAMIYOR.BENİDE KARDESLERM ÇOK KIRIYOR ÇOK ÜZÜYORLAR VERDİĞİM DEĞERLERİ GÖREMİYORUM ONLARDAN AMA HEPSİ ÖYLE DEİL... HERGÜN KAVGA EDECEK HALE GELYRZ ONLARI ÇOK SEVYRM AMA KALBİMİ İNCİTECEK LAFLAR SÖYLÜYORLAR TAKMAMAYA CALISIYORUM AMA KALBM KIRILIYOR O YÜZDEN HERKESİN SORUNU VAR AMA SEN SEN OL  SAKIN ANNENİ BIRAKMA VE ONAN SIMSIKI BAĞLAN...... :) :) :)