H
Harun
Kullanıcı
Annem olduğu için. Başka bir sebebe gerek yok. Hiçbişey yapmayıp öylece dursa da severim.
ben de sevmiorum annemi :-\hatice şengül' Alıntı:ben annemi bütün bunları yapmadığı ve bana yapmadığı bir şeyi dayatmaya zorla yaptırmaya çalıştığı için sevmiyorum
bana katılan var mı acaba
Hatice daha sonraki mesajlarında, annesini çok sevdiğinide yazdı ama...çiçek' Alıntı:ben de sevmiorum annemi :-\hatice şengül' Alıntı:ben annemi bütün bunları yapmadığı ve bana yapmadığı bir şeyi dayatmaya zorla yaptırmaya çalıştığı için sevmiyorum
bana katılan var mı acaba
Yemin ederim, kızlarım elimdeki torbaları kapınca öyle şiddetli itiraz ederim ki, hele bir de toplama, temizleme işine girişsinler, hiç kıyamam!manas' Alıntı:Sevginin fedakarlık emek ve mücadele olduğunu, koşulsuz beklentisiz olduğunda sevgi olduğunu gösteren kişi. Hala bu yaşta elimdeki poşetleri taşımak yada bulaşığı benden önce yıkamak ister ve bunun için tartışırız.
düşünüyorsun ama ilerde kendi ayaklarının üzerinde durabilmeyi o yaptığın küçük işlerle kazanmış olduğunu farkediyorsunkullanıldığını