Anıtkabir, internet ortamında da gezilebilecek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Harun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10 dk oldu bu seferde 100/50 de takıldı
connietwiddleis3.gif

biraz daha bekleyecegim baktım olmuyor senden bir ricam olacak Harun
connietwiddleis3.gif

20 dk geçti halen yok  >:( >:(

Harun,konuyu ekleyip bizim hevesimizi bogazımızda koydugun için sana ceza,ya En uygun zamanda gelir bizi Anıtkabire götürürsün,yada görmek istedigim bölümün resimlerini çekip buraya eklersin,artık Didem nasıl ister bilmiyorum ama ben kütüphane bölümüne gitmeyi çok istiyorum
connietwiddleis3.gif

Biz Ankara'da oturduğumuz için gelen misafirlerimizle mutlaka anıtkabir gezisi yapıyoruz ancak bende uzun süredir gitmedim.Enson gittiğimde  Atatürkü'ün mumyasına hayran olmuştum .En çokta gözleri beni çok etkilemişti sanki ne yaptınız der gibi sorgulayıcı bir şekilde bakıyordu.

VAZGEÇTİM  >:( BEN GİTMİYORUM ANIT KABİREDEKİ KİTAPLIK BÖLÜMÜNE  >:(

yİNE TAKILDI 50DE..
Harun kitaplıgın resmini istiyorum mümkünse  :-\

Su Perisi' Alıntı:
maxMESA' Alıntı:
Su Perisi' Alıntı:
Akşama çok var mı
connietwiddleis3.gif

Haha akşam oldu ama malesef bende de açılmadı %50 de kaldı. Dış mekanlar açılıyor ama kitaplık bölümü açılmıyor.

Bir daha gitmeyecegim Anıtkabire  >:(

Peri bir hafta daha beklersen haftaya anıtkabire gideceğiz senin için istediğin yerleri fotoğraflıyayım bari :)

Zahmet etme moderatörüm.. :-[ Resim çekmeye izin verirler mi dersin..
( keşke kitaplıgın bir bölümünü resmedebilse ) :-[

www.360tr.com/anitkabir
Tıkladığınızda açılan sayfanın sağ alt köşesindebulunan krokide siyah küçük noktalar var.nereyi görmek istiyorsanız ordaki noktayı tıklamanızgerekiyor. 

Bu gezinti daha önce burda paylaşılmıştı,o zaman gezememiştim,ama şimdi gezebildim...

Sanal gezinti sıkıcıymış onuda keşfettim (:

Geri