An ve An

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan An ve An başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,463 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı An ve An
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bir dost
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
E biz farklı bişe demedik.
O an pc den çıktıgı an dedik be yav :d çekildiği an değil dedik.
Hem yumurtalı olursa ona yumurtalı ıspanak derler, yada ıspanaklı yumurta, bir birliktelik vardır, var olanı yok sayamazlar.
Fhotoshop bunu yapıo, bazı şeyleri yok sayıo, olmayan durumlarıda var.
Fotoğrafın değerini düşürürmü ? Valla şahsi görüşüm doğal olan daima daha değerlidir.
Ama bu diğerleri değersiz anlamı elbet taşımaz.

Uzun hikaye anlayacağın :d

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
dideM' Alıntı:
Abi tarz dersen değişiyor. O zaman orijinal fotoğrafla photoshopu aynı yere koymayacaklar.
Anlamını doğru çıkarmışsın, ben öyle demek istiyorum zaten, gayet yitiriyor anlamını. Yani photoshop hiç tercihim değil. Ama diyorsan tarz, o zaman yayınlarken belirtecekler; bunlar photoshoplu diye..
Yayınlayan ne bilsin üzerinde oynandığını. Photoshop harici bir çok teknik var. Çekerken fazladan ışık verir, makinanın efektlerini kullanır vs vs. Sonuç olarak bence  üzerinde oynanmış olsun, olmasın, sanatsal bir anlam taşıyan her türlü fotoğraf dikkate değerdir. Saygılar olsun.

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
O an pc den çıktıgı an dedik be yav :d çekildiği an değil dedik.
Hem yumurtalı olursa ona yumurtalı ıspanak derler, yada ıspanaklı yumurta, bir birliktelik vardır, var olanı yok sayamazlar.
Fhotoshop bunu yapıo, bazı şeyleri yok sayıo, olmayan durumlarıda var.
Valla Mustafa benden çok daha iyi anlatmış benim ne düşündüğümü. :)

Neyse.. Konu çok çok uzar. Bir yerde durmak lazım. Herkese saygı:))

S

spiritualsigns

photoshoplu resimler bana haz vermesede artık sanatsal çalışmaların hepsinde bir parça teknoloji unsurunun kullanıldığı kaçınılmaz bir gerçek...

Bunlar "an" resimleri gibi değil... Anlık resimler için fotoğraf makinanla yapışık gezmen gerekiyor... Paylaştığınız için teşekkürler..

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Hepinize saygılar benden olsun yav. Sağolunuz.
An ve an bu konuyu takip edicem :d

S

SerdarÖnder

Kullanıcı
14 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
Yalova
Elinize SAğlık HEpsi Birbirinden Güzeller...