Ampül mü olmak istersiniz,Sarışın mı?

  • Konbuyu başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde senarist081 tarafından oluşturulan Ampül mü olmak istersiniz,Sarışın mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,570 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Ampül mü olmak istersiniz,Sarışın mı?
Konbuyu başlatan senarist081
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan çiçek
S

senarist081

İşyerinde müthiş bir dönem atlatmıştık. Yaklaşık 2 aydır geceli gündüzlü çalışıyorduk. Ne hafta sonu, ne hafta içi 1 gün bile dinlenmeden deliler gibi çalışmıştık. Doğal olarak hepimiz biraz tuhaflaşmaya başladık. En olmayacak şeylere dakikalarca gülüyor, ya da bir bardak suda fırtına koparıp şiddetli tartışmalar başlatıyorduk. Ama patron bizim bu durumumuzu görmezden gelme konusunda o kadar başarılıydı ki, birkaç gün için izin isteyen tüm arkadaşlarımızı inanılmaz haklı gerekçeler bularak geri çevrilmişti.

Canıma tak ettiği bir gün kesinlikle izin almam gerektiğine karar verdim ve patronumun asla hayır diyemeyeceği bir yöntem düşündüm. İşyeri, özellikle de bu iş için kilit adamdım ve bulduğum yöntem sayesinde, patronun beni hepten kaybetmeyi göze alamayacağını biliyordum. Tam ben bunları düşünüp plan yaparken, patron yanında sarışın bir hanımla odaya girdi ve " arkadaşlar yeni departman sekreterinizle tanıştırıyım sizi. Kendisi bugün göreve başlıyor dedi."

İşte aradığım fırsat diye düşündüm. Sarışın sekreter ve patron masaları tek tek dolaşıp tanışma faslını gerçekleştirirken, ben de alalacele duvardaki nişe yerleşip koli bantı ile kendimi zemine bantlamaya çalışıyordum.

Patron arkasını dönüp beni öyle görünce gözleri faltaşı gibi açılmış olarak " evladım ne yapıyorsun sen orada?" diye sordu.

"Ben ampulüm, düşmemek ve daha iyi aydınlatmak için kendimi yapıştırıyorum" dedim.

Aldığı cevap karşısında durumun vehametini anlayan patron, " anlaşılan sen çok gerilmişsin oğlum, en iyisi gidip biraz dinlen. Hadi benden sana 2 gün izin" dedi.

Hemen aşağı atladım ve toparlanmaya başlamıştım ki, bir de baktım sarışın sekreter benden once çıkıyor odadan. Patron arkasından seslendi:

"Sen nereye gidiyorsun ?"
"Eveeeeee"
"Sebep?"
(işte buna bayılacaksınız...)

"İyi de ben karanlıkta çalışamam ki"


 
Y

yusufi

Kullanıcı
24 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
:D :D ;D ;D
sarışın ya ondandır... :D :D :D :D :D
 
B

Bülent

"İyi de ben karanlıkta çalışamam ki"
İşten kaçmak için çok ince bir düşünce, çok zekice bir söz, iyi değerlendirilmiş bir şans.  ;)

(Ben de sarışın sayılırım ama, benim niye aklıma gelmez böyle şeyler!)  :-[
 
S

smaile

Kullanıcı
15 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Ben ampul olayım onun izin şansı daha yüksek  :D
Ama ikiside harikaymış ;D  ;D  ;D
 
Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
vay anasınıııı  :ahah
 
Üst