Admin olmak istiyorum..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ii tamam yaa ben admin olmasam da olur aslında... admin yardımcısı falan bile yeter bana. zeynep gibi birinin yardımcısı olmak bile yeterince şeref verici bir olaydır di mi ama  ::) ::)

hmmm bayan zeynep tarihi bir olay olur yüzyıla damgasını vurur 30 şubat bu kadar denge değiştirici bir olay olursa olurum admin!Ne kadar mütevaziyim ki
Bülent' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Adminlik tepeden inme bir olay!
Bu lafın üzerine konu hakkında hala  ümitli olmanız düşündürücüdür arkadaşlar.  ;D
Hatta düşündürüken güldürücü, güldürürken daha da düşündürücü.  :D
yani ;)

Zynep' Alıntı:
lysteel' Alıntı:
bu düşünceli hareketimden dolayı en az moderatörlükle ödüllendirileceğimi umar, sevgili adminimize, sitemizin kurucusu codexe saygılarımı sunar, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim.... :D :D :D

Heh hazır yakalamışken adresimi yazayım ben;
Lafla peynir gemisi yürümez!
Ufak bir koli yeterli... yalnız içine Omo koymayı unutma, mümkünse 9kg lık olsun, bir de biraz meşgulüm kasaba uğrayamıyorum bugünlerde, 2 kilo yağsız yarım kilo yağlı kıyma ve gerdan... yok yok but tarafından 2 kilo et işte... kafana göre:)

biz admin olmak istiyoruz, ama bakkal çırağı muamelesi görüyoruz, revamı bu yaa :P :P

biz admin olmak istiyoruz, ama bakkal çırağı muamelesi görüyoruz, revamı bu yaa :P :P
[/quote]
Buna da dua et pırlanta yat kat felan dönen bloglarda var hiçdeğilde bizim moderatörlerimiz alçak gönüllü:)

yahu ne makam meraklısıymış sitemiz siz en iyisi beni seçin hem ben havuzda yaptıracağım daha ne istiyorsunuz 8)

.gözde.' Alıntı:
yahu ne makam meraklısıymış sitemiz siz en iyisi beni seçin hem ben havuzda yaptıracağım daha ne istiyorsunuz 8)
Ha gayret gözde ben arkandayım  ;)
seçilirsen benide unutmazsın dimi :D :D

Bu arada, ben admin değil ancak admin danışmanı olmak istediğimi belirteyim. :)
Belki ciddiye alınır belli mi olur  ;) ::)

Geri