L
lysteel
ii tamam yaa ben admin olmasam da olur aslında... admin yardımcısı falan bile yeter bana. zeynep gibi birinin yardımcısı olmak bile yeterince şeref verici bir olaydır di mi ama :
:
yaniBülent' Alıntı:Bu lafın üzerine konu hakkında hala ümitli olmanız düşündürücüdür arkadaşlar. ;DZynep' Alıntı:Adminlik tepeden inme bir olay!
Hatta düşündürüken güldürücü, güldürürken daha da düşündürücü.![]()
Zynep' Alıntı:lysteel' Alıntı:bu düşünceli hareketimden dolayı en az moderatörlükle ödüllendirileceğimi umar, sevgili adminimize, sitemizin kurucusu codexe saygılarımı sunar, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim....![]()
![]()
![]()
Heh hazır yakalamışken adresimi yazayım ben;
Lafla peynir gemisi yürümez!
Ufak bir koli yeterli... yalnız içine Omo koymayı unutma, mümkünse 9kg lık olsun, bir de biraz meşgulüm kasaba uğrayamıyorum bugünlerde, 2 kilo yağsız yarım kilo yağlı kıyma ve gerdan... yok yok but tarafından 2 kilo et işte... kafana göre![]()
Bende korkmuştum yazdıktan sonra akıllarına düşer diye öle 2 kilo kıymayla olmaz bu işler felan denir diye ;DZynep' Alıntı:
Ha gayret gözde ben arkandayım.gözde.' Alıntı:yahu ne makam meraklısıymış sitemiz siz en iyisi beni seçin hem ben havuzda yaptıracağım daha ne istiyorsunuz 8)
senarist081' Alıntı:admin olmak istiyorum
--------------------------------------------------------------------------------
...
< .... > hala admin olmak istiyor musun?
Safari' Alıntı:Çok hoşsunuz arkadaşlar yaa))
ben ben ben benKristal' Alıntı:Benden başka üye olarak kalmak isteyen varmı.![]()
Kristal' Alıntı:Benden başka üye olarak kalmak isteyen varmı.![]()
Zynep' Alıntı:Safari' Alıntı:Çok hoşsunuz arkadaşlar yaa))
Yav valla bugün kahkalarım komşuları çınlattı eminim Safari
Hala gülüyorum ya![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.