Admin olmak istiyorum..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zynep' Alıntı:
Bülent' Alıntı:
İznimi kullanmak için 5 yıldızlı bir tesis ayarladınız mı?  ;D
Tabi tabi, kuşlarla eğlenebilmeniz için Alcatraz'da yeriniz ayrıldı. Yol boyu extralarınız hariç, giderleriniz KG tarafından karşılanacaktır! :D
Sağolun.
Yönetime çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Ancak ben geçen yıl oradaydım. Aynı yer sıkıcı gelir.
Bu sene farklı bir yer ümit etmiştim.
Ne diyorsunuz?  :)

senarist081' Alıntı:
.gözde.' Alıntı:
sizin yüzünüzden atıldım işte  :'(
yahu bu politika ne menem birşeymiş hemende etkiliyor havaya sokuyor insanı havuz yapıyordum siteye ne demek  :D

Sevgili Gözde,biraz daha çalışman gerekicek galiba.Ama sen de o siyasetçi kimliği görmüş gibiyim sanki bir hayli :o :o :o hem de  ;D ;D
bende şaşırdım kendime  :(

Bülent' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Bülent' Alıntı:
İznimi kullanmak için 5 yıldızlı bir tesis ayarladınız mı?  ;D
Tabi tabi, kuşlarla eğlenebilmeniz için Alcatraz'da yeriniz ayrıldı. Yol boyu extralarınız hariç, giderleriniz KG tarafından karşılanacaktır! :D
Sağolun.
Yönetime çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Ancak ben geçen yıl oradaydım. Aynı yer sıkıcı gelir.
Bu sene farklı bir yer ümit etmiştim.
Ne diyorsunuz?  :)

Sevgili Bülent dilersen gel Düzce'ye birkaç gün kal,misafirim ol..Eminim Düzceden gitmek istemiyeceksin..

senarist081' Alıntı:
Sevgili Bülent dilersen gel Düzce'ye birkaç gün kal,misafirim ol..Eminim Düzceden gitmek istemiyeceksin..
Davet için şükranlarımı sunarım.
Şu an için mümkün olmasa da, geri dönmek şartıyla neden olmasın.
Çünkü nereye gidersem gideyim, ben evimi özlerim.  :)

Bülent' Alıntı:
senarist081' Alıntı:

İyisin iyi:) Admin olamadın ama misafir oldun:)

Zynep' Alıntı:
Bülent' Alıntı:
senarist081' Alıntı:

İyisin iyi:) Admin olamadın ama misafir oldun:)
Admin olacak olan senarist081 ve Gözde idi.
Misafirliği senarist'e yıkıp, masraflardan kaçmaya çalışmayın Zynep Hanım.  ;D
Yer miyim ben bunu?  :D

ya hazır buralar böle karışmışken bişi sorabilir miyim zeynep hanım? bu admin 1 değil 2 olsa olmaz mı?
hani sırf siz fazla yorulmayın,yükünüz birazcık hafiflesin die dedim ;) ;) ;) ;)

bu düşünceli hareketimden dolayı en az moderatörlükle ödüllendirileceğimi umar, sevgili adminimize, sitemizin kurucusu codexe saygılarımı sunar, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim.... :D :D :D

gözde hanım yağcı lafınızı bir hakaret olarak kabul ediyorum; fakat admin olmanın gerektirdiği gibi davranıyorum ve sizi affediyorum :P :P :P :P

bu arada tam bir admin olsaydın banlamıştım sizi ama neyse orasını şimdilik karıştırmasam daa ii olur heralde :-\ :-\ :-\

Arkadaşlar ben hesapladım sitede istikrarlı bir şekilde devam edebilirsem 30 şubat 2017 kesin adminim ;D

bi de 30 şubat ;D ;D günlerden de çarşambaya denk geliyor heralde, çıkmaz ayın son çarşambası..... :D :D :D

Zynep' Alıntı:
Adminlik tepeden inme bir olay!
Bu lafın üzerine konu hakkında hala  ümitli olmanız düşündürücüdür arkadaşlar.  ;D
Hatta düşündürüken güldürücü, güldürürken daha da düşündürücü.  :D

lysteel' Alıntı:
bu düşünceli hareketimden dolayı en az moderatörlükle ödüllendirileceğimi umar, sevgili adminimize, sitemizin kurucusu codexe saygılarımı sunar, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim.... :D :D :D

Heh hazır yakalamışken adresimi yazayım ben;
Lafla peynir gemisi yürümez!
Ufak bir koli yeterli... yalnız içine Omo koymayı unutma, mümkünse 9kg lık olsun, bir de biraz meşgulüm kasaba uğrayamıyorum bugünlerde, 2 kilo yağsız yarım kilo yağlı kıyma ve gerdan... yok yok but tarafından 2 kilo et işte... kafana göre:)

Geri