Her gününü,hayatının son günüymüş gibi yaşarsan,günün birinde haklı çıkarsın.
okumuş olduğu kitaptan alıntı yaptığı bu cümleyi taktire değer buluyorum. ayrıca bu güzel ve mesaj dolu konuşmayı okurken çok duygulandım.teşekkürler catzilla
Çok etkili bir konuşmaydı. Kızımı özellikle çağırıp sonuna kadar büyük bir keyifle dinledik.. İnsanların idealleri olmalı,ideali yoksa,gidebilecegi bir yeride yok demektir... Kızımında bir ideali var... ve bu sene oss sinavında idealine kavuşağından çok emin... Özellikle bu konuşmadan sonrada asla yılmamak gerektigini,her tökezleyişin asıl zirveye götürdüğünü de birlikde gördük.. çok güzel bir paylaşımdı catzilla.. teşekkürler canım. sen yine böylesi hayat hikayesi olan konuşmalar bul.. biz kızımla sonuna kadar izleriz..
Güzel düşüncelerinizi ve duygularınızı paylaştığınız için gerçekten çok teşekkür ederim... inanın çok mutlu oldum. bu konuşmayı ilk izlediğimde, en az sizin kadar etkilendim. gözlerim doldu ve gözyaşlarım süzüldü gitti, nihayetinde Sizlerlede paylaşmak istedim. hepinize sevgiler, iyki varsınız...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.