A S L A

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mehmetd

Kullanıcı

” İflas ettim maddi gücümün üstünde para kaybettim. Yeniden kalkıp başaracağım İnşallah ! Bu kayıptan aldığım dersleri sizlerle paylaşmak istedim.”

*   ASLA gaza gelerek iş yapmayacağım.
· ASLA duygusal olmayacağım.
· ASLA kredi kullanmayacağım.
· ASLA sevmediğim işi yapmayacağım.
· ASLA akrabayla yazısız/ şartsız ortak olmayacağım.
· ASLA  harcamaların hesabı soramayacağım biriyle ortak olmayacağım.
· ASLA kredi kartı kullanmayacağım.
· ASLA işler kötüye giderken” insanlar ne der? Korkusuyla işi terketmemezlik yapmayacağım.
· ASLA zararına satış yapmayacağım.
· ASLA dostlar alışverişte görsün diye iş yapmayacağım.
· ASLA zararı başkasına olacak bir iş riskine girmeyeceğim.
· ASLA başkasın verdiği söze güvenip iş yapmayacağım.
· Bir daha ASLA ASLA dememek için en az hatayla yaşamaya ve mücadeleye devam edeceğim. Bir ağaç gibi tek ve hür, bir orman gibi kardeşçesine...
                                                                                                                            Yusuf  Kandemir

bir ustaya başarın sırrı sormuşlar iki kelime demiş doğru kararlar nasıl doğru kararları alıyorsun demişler tek kelime demiş tecrübe iyi de demişler bu tecrübenin sırrı nedir diye sormuşlar iki kelime demiş yanlış kararlar!!!!!!!!
hatalar yapa yapa doğru olana ulaşacağız

haklısız
hayat hata yapa yapa öğreniliyor. ancak başkaların yaptığı hatalrı da görüp onlardan da ders almamız gerektiğini düşünüyorum.
başarı dileklerimle.

hatalardan ders almak güzel ama büyükte konuşmamak lazım.Çünki hayat süprizler ile dolu. Ne zaman ne getireceği belli olmuyr. ’’  İnsan yapılması istemedği veya uygun görmediği davranışları yapmadığı müddetçe ölmez.  :-\

son söz nazım hikmetin sözü :D :D :D :D
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine

ama paylaşım için teşekkürler ;)

kimse işe başlar başlamaz sağlam bir tüccar olamıyor asla demek istemeyen kişi bu hatalara zamanında düşmüştür zaten bende çok düüştüm ticaret kolay değil çoğu zaman risk ama kesinlikle aptallık değil,
bende dersler çıkardım kendime hala da çıkarıyorum bu yazı çok faydalı oldu
kendime gelmenin ve işe başlamanın zamanıdır

hayattaki doğruları yanlış yaparak öğrendiğimizi asla deyip aslalardan vazgeçmediğimizi biraz gerçeklik biraz büyük konuşma birazda öğüt vermek amacıyla yazılmış güzel bi yazı teşekkürler..

bu zamada kadar ''asla'' diye başladığım sözlerle karşı karşıya kaldım ve ben bu yüzden asla demeyeceğim.. ;D

Şuan bile büyük konuşuyosun ama...
en azından denemeye çalışarak asla  laedan kurtulabiliriz
keşke.................olsaydı bundan sonra asla................ yapmayacağım gibi sözleri herkes kullanmıştır :
bundan sonra iyki ............ demek için çabalamak istiyorum

Malesef şuan ülkemizde ticaretle uğraşan özellikle küçük ve orta işletmelerin yaptığı hataların başlıcaları bunlar.
Ticaretle uğraşıyorsan kredilerden uzak durmaya çalışacaksın.

Geri