S
spiritualsigns
Amerikalıların lazy town (tembel kasaba) adında bir kukla filmi var... ve geniş bir kesime hitap ediyor bu film... bana göre... ben her akşam mutlaka izlerim... bu akşam tembel kasabada çocuklara verilen mesaj şu idi... saat 20.08 de uyuyun güne enerjik ve sağlıklı başlayın... ve filmdeki en önemli karakter sportacus 30 yaşında kocaman adam saat 20.08 dendiğinde yatakta en derin uykuda oluyor... Şimdi Amerikalılar bu araştırmaları yapıyor iyi ve hoşta, Amerikalıların en büyük özelliği özgürlüklerini ve yaşam şekillerini çizgi film dahil tüm yapım ve yayınlarında mesaj niteliğinde sunuyor olması.....
Demek ki ortada henüz kanıtlanmamış sadece teori aşamasında araştırmayı insanların sırf dikkatlerini çekebilmek ve kendi kontrolündeki ülkelerin insanlarında olumsuz etkiler bırakarak çalışma hayatı ile performanslarını sıfıra indirirerek dolaylı olarak bir çok alanda yavaşlamayı sağlamak amaçlı bir komplo olarak görüyorum.... 7 saatlik bir uyku bence insanda çok fazla olumsuz fizyolojik olaya neden olabilir hemde kanıtlanabilir olay...
Komplo teorisi olarak değerlendirdiğim için üzgünüm ancak izlediğiniz bir çok film ve belgeselde beyninize farkında olmadan yığınla saçma olay empoze ediliyor ve bizler bunun farkında değiliz...
sustum :-X
Demek ki ortada henüz kanıtlanmamış sadece teori aşamasında araştırmayı insanların sırf dikkatlerini çekebilmek ve kendi kontrolündeki ülkelerin insanlarında olumsuz etkiler bırakarak çalışma hayatı ile performanslarını sıfıra indirirerek dolaylı olarak bir çok alanda yavaşlamayı sağlamak amaçlı bir komplo olarak görüyorum.... 7 saatlik bir uyku bence insanda çok fazla olumsuz fizyolojik olaya neden olabilir hemde kanıtlanabilir olay...
Komplo teorisi olarak değerlendirdiğim için üzgünüm ancak izlediğiniz bir çok film ve belgeselde beyninize farkında olmadan yığınla saçma olay empoze ediliyor ve bizler bunun farkında değiliz...
sustum :-X