6 aylık ömrün kaldı deseler... Ne yaparsın?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde Codex tarafından oluşturulan 6 aylık ömrün kaldı deseler... Ne yaparsın? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,570 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı 6 aylık ömrün kaldı deseler... Ne yaparsın?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cantuuu
T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
ama belkide 6 aylık ömrümüz bile kalmamıştır

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
tutankhamon' Alıntı:
ama belkide 6 aylık ömrümüz bile kalmamıştır
Güzel bir sözdü İbrahim çünkü bana göre yaşadığımız her an değerli( ki bir çok kişide böyle der ) ; bir sonraki nefesimiz için garantimiz yok. :)

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
o yüzden yapmak istediklerimizi ertelememeyip en hızlı şekilde yapmalıyız hayat çok kısa ve zaman çok hızlı geçiyor

M

msto

Kullanıcı
5 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
malatya
s2.darkpirates.net
bence arkadaşlar yapmam gereken listeleri yapıldığında biryerden sonra okadar fazlalaşma başlayacak ki altından kalkılmaz hal alacak sonrasında da bir sıkıntı olmaya başlar gibime geliyor ama bana kalırsa ne yapmak istiyorsan en yakın zaman da yapmak veya yapmaya çalışmak arkasında çabalamak daha iyi değilmi yapamasanda çabaladım uğraştım deme insanı piskolajik olrak rahatlatabilir

M

majeste1959

Kullanıcı
12 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
kayseri
6 Ay ömrüm kalsa ne yaparım 49 yaşında 11 yaşında çocuğu olan bir baba ve müslüman türk milletinin bir ferdi olarak bu günkü yaptığımı yapar çocuklarımın istikbaline ve geleceğine katkıda bulunabimek için biraz daha fazla  çalışırdım 9 günlük ömre 10 günlük nafaka lazım derler ben bir amerikalı değilim örfüne adetine inancına bağlı bir türküm babamın ölmeden önce benim için yapmasını istediklerimi yapardım.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
"6 aylık ömrün kaldı deseler... Ne yaparsın?"
Buna benzer durumlara pekyabancı değilim...Ama her defasında uçurumun kenarından dönüyorum işte ..
Hayata karşı daima olumlu bakmaya çalışıyor herşey güzel olsun istiyorumda..
Ölümün korkunç ağırlığını yine de  söküp atamıyorum içimden..
Korkuyorum, heran kötü bir şey olacak endişesine kapılmak dehşete düşürtüyor beni..! 
Üç ay -beş ay ... Biçilen ömür artık ne kadarsa farketmez ...Son ana kadar mecadele verebilmek aciz kalmadan ölmektir tek dileğim...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Her an ölecekmişim gibi yaşadığımdan hiç bişe yapmazdım... Hazırım heran ölüme hatta ölüm çok ilginç geliyor çok merak ediyorum eminim buradan daha iyi olacaktır adalet kavramı orada olacaktır buna inanırım...