bence arkadaşlar yapmam gereken listeleri yapıldığında biryerden sonra okadar fazlalaşma başlayacak ki altından kalkılmaz hal alacak sonrasında da bir sıkıntı olmaya başlar gibime geliyor ama bana kalırsa ne yapmak istiyorsan en yakın zaman da yapmak veya yapmaya çalışmak arkasında çabalamak daha iyi değilmi yapamasanda çabaladım uğraştım deme insanı piskolajik olrak rahatlatabilir
6 Ay ömrüm kalsa ne yaparım 49 yaşında 11 yaşında çocuğu olan bir baba ve müslüman türk milletinin bir ferdi olarak bu günkü yaptığımı yapar çocuklarımın istikbaline ve geleceğine katkıda bulunabimek için biraz daha fazla çalışırdım 9 günlük ömre 10 günlük nafaka lazım derler ben bir amerikalı değilim örfüne adetine inancına bağlı bir türküm babamın ölmeden önce benim için yapmasını istediklerimi yapardım.
"6 aylık ömrün kaldı deseler... Ne yaparsın?" Buna benzer durumlara pekyabancı değilim...Ama her defasında uçurumun kenarından dönüyorum işte .. Hayata karşı daima olumlu bakmaya çalışıyor herşey güzel olsun istiyorumda.. Ölümün korkunç ağırlığını yine de söküp atamıyorum içimden.. Korkuyorum, heran kötü bir şey olacak endişesine kapılmak dehşete düşürtüyor beni..! Üç ay -beş ay ... Biçilen ömür artık ne kadarsa farketmez ...Son ana kadar mecadele verebilmek aciz kalmadan ölmektir tek dileğim...
Her an ölecekmişim gibi yaşadığımdan hiç bişe yapmazdım... Hazırım heran ölüme hatta ölüm çok ilginç geliyor çok merak ediyorum eminim buradan daha iyi olacaktır adalet kavramı orada olacaktır buna inanırım...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.