400 kişi Aynı anda uçaktan atladı!!!

su perisi

Kullanıcı
Tayland'da uçaktan 400 kişi aynı anda atlayarak,havada müthiş bir gösteri sergilediler ve bu atlayışla Guiness rekorlar kitabına girmeye hak kazandılar..

th0009ml3.jpg

th0005lj9.jpg

th0010wb7.jpg

th0015zm0.jpg

th0020sb7.jpg

th0024pj4.jpg

müthişler....
adrenalin bu olsa gerek...
çok güzel görünüyorlar.... teşekkürler su perisi.... :)

birbirine çarppan olmamışmı acaba:) merak ettim şimdi  :D paraşütleri açılınca düşünmek bile istemiyorum ama orda olmak isterdim wuwwwww :)

Ölmeden önce bir kez bu deneyimi yaşamak isterim... kesinlikle :D

discovery de bu olayın belgeseli vardı gerçekten çok dikkat ve 0 hata gerektiren bir iş olduğunu anlatılıyordu .. teşekkürler su perisi

SUNFLOWERS' Alıntı:
Zynep' Alıntı:

Zeynep sende olmak istermiydin burada?? :D :D

Paraşütle atladım Ayşem ama tek başımaydım... :)
Bu arkadaşları izlemek isterdim ama. Çok keyifli bir gösteri olmalı, ve de zor. Sonuçta herkes birbirinin yaşamından sorumlu.
bloodelf' Alıntı:
discovery de bu olayın belgeseli vardı gerçekten çok dikkat ve 0 hata gerektiren bir iş olduğunu anlatılıyordu .. teşekkürler su perisi

Bizde KG ailesi olarak böyle bir şey deneyelimmi?
Ne dersin sevgili adminim? :D :D

SUNFLOWERS' Alıntı:

Suda bale deneyelim mesela? :D :D
Şaka bir yana kızımla ikimiz yaparız yazın havuzda su balesi, ve de gülmekten boğulacağım gelir inan.  :) :)
Yamaç paraşütünü denemek istedik ama son anda vazgeçtik valla. Ben cesaret edemedim, onuda vazgeçirdim.:)

Zynep' Alıntı:
SUNFLOWERS' Alıntı:

Suda bale deneyelim mesela? :D :D
Şaka bir yana kızımla ikimiz yaparız yazın havuzda su balesi, ve de gülmekten boğulacağım gelir inan.  :) :)
Yamaç paraşütünü denemek istedik ama son anda vazgeçtik valla. Ben cesaret edemedim, onuda vazgeçirdim.:)

Zeynep sen kızınla gülmekten boğulasın geliyor!!
Ya hepimizin yaptığını bir düşün? ;D ;D

Geri