=2008 ÖSS=

  • Konbuyu başlatan karateci_26
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde karateci_26 tarafından oluşturulan =2008 ÖSS= başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,738 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı =2008 ÖSS=
Konbuyu başlatan karateci_26
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gülümse hayata
O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
sistemin saçmalığını şurdan anlayın wanted'inde dediği gibi 2008'de az öğrenci sınava girecek herkes bir bölüm kazanacak ..geçmiş yıllrda girip yerleşemeyenlerin hakları yenecek ..
sistemi yamalı yaptılar her sene bir şey değişiyor..
yıllardır sınav olunuyor ama yıllardırda sistemi oturtamadılar..
 
G

gamzegül

Kullanıcı
9 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Elazığ;
bende öss ye gırceklerdenım yanı aslında pek korkmamıstım sınavdan ama cıktıgımda neler hıssettıgımı bılıyorum:bu mu ya,bu kdr kolay mı hersey, boyle sey olur mu ?ben bunun ıcın mı hazırlandım bu kdr zaman dedimm .ki ben bır hafta sonrada yds ye gırdım cıfte sıkıntı cekıyorum yanı
benden de butun öss  ye  hazırlananlara basarılar :)
 
C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Genelde Büyükler Hep Okuyun felan derler şimdiye ne var sanki kolay diyolar bence Okumakta Zor....böyle ğiderse acıkta kalan insan cok olacak gelecek yıllarda Allah'yardım etsin bu millete Allah'akıl versin bu eğitimi Kurucusuna...  :eek: :eek:
 
F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
wanted çok doğru söylüyosun şimdi okumak gerçekten zorr.çünkü şartlar zor.önceden pek bilinçli değildi kimse.ama şimdi durum farklı herkes bilinçli ve maratonda olduğunun farkındaa.evet sistemi oturtamadılar.buda eğitimimizin çarpıklığını gösteriyor.resmen  yeni giren adayları deneme tahtası yapıyorlarr..ya tutarsa hesabıı!!!
 
C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Haklısın feridis % 1000 Katılıyorum sana ne olacak bilmiyorum artık sıkıldım :-\  Okuyun! Okuyun! Deyip duruyolar içini işin içinde olanlar bilir! Ağzı olan konusuyo misali...
 
Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
hersey okumakla bıtmıo ama...
gelde bunu ailelere anlat
aman kızım okusun aman oglum okusun die kendılerını yırtıolar..
ama bılmıorlarkı herşeyın başı okumak diil AHLAK...
 
Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
haksızmıyım ama ya :)
 
F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
evet haklısın çiçek ama onlarada hak vermek lazım çocuklarını iyi yerlerde görmek istiyorlar.evet belki okumakla  bitmiyor ama unutma iş kapısı okuyana bile azz..ama hayat zor işte..
 
Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
efet kesınlıkle..sende haklısın :)
Aslında her ikisini bırden vermeyı bılmelı aile..
hem ahlak hem okumak
ikisini bir arada yürütmek lasım
ne kadar imkansız gibi görünsede...
hiç bişi imkansız diildir :)
 
T

technometo

Kullanıcı
28 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mardin
ben de bu sene gireceğim hakkeden kazanır inş. :)
 
P

papatya782007

Kullanıcı
12 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
ben yıllar önce sınava girdiğimde aklım başka yerlerdeydi. :(  soruları rastgele işaretledim  ve sınavdan çıktım. sonuÇ; açık öğretimi kazandım.
 
P

Paradoks

ALLAH İZİN VERİRSE ÖNÜMÜZDEKİ YIL ÖSS GİRECEM İNS.. ARZULADIGIM BÖLÜMÜ ELDE EDEBİLİRİM. ONUN İCİN OKUMAYA FAZLASI İLE AGIRLIK VERİYORUMM.. LİSELERİN 4 YILLIK OLMASININ BİZ ÖGRENCİLER İCİN HER NE KADAR DEZAVANTAC OLARAK ALGILANSADA AVANTAJLARINI GÖRÜP YAKALAYABİLMELİYİZ. CÜNKÜ 2008 ÖSS BOSTA KALAN ÖGRENCİLERİN ZEKİLERİ ÜNV. YERLESECEKLER BİZLERİN RAKİBLERİ AZALDIGI GİBİ DAHA ÖNCEDEN BİZİ ZORLAYACAK FAZLA KİSİ KALACAGINI ZANNETMİYORUMM.. BUNLARI DEGERLENDİRMELİYİZ SİZLERDE BİZLERDEE.. GİRECEK OLAN ARKADASLARA SİMDİDEN BASARILAR... :D
 
karateci_26

karateci_26

Kullanıcı
24 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
eskişehir
dershaneye gidiyorum ama sonuç pek iç açısı değil konsantre eksikligi aldı başını gidiyor offfffff offfffff
 
Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Bu hep böyle olmuştur, böyle de olacaktır.
Her şeyin üniversite kapısından içeri girince biteceğini varsayar öğrenci...
Aslında girdiğin an her şey başlar.

Doğru meslek mi? Fakülte bitince n'olacak? İş bulacak mısın? Ailen, arkadaşların, çevren sana nasıl bakacak? Hadi iş buldun... Acaba ayakların geri geri mi gidecek?

Bir ton sorun...

Ama bununla birlikte gelen şey "mükemmel..."
Herhalde ömrünün en güzel yıllarını geçireceksin. Kimse sana "bir şey" demeyecek. Bir de doğru kanalları bulup, burslarını aldığın zaman değme keyfine. Her gün bir yer... Ah bir de büyük şehirde okuduğun zaman, değmeyin keyfinize...

Küçük şehire düşersek n'olur diye üzülmeyin? Üniversitelilerle birlikte misiniz? Üniversitenin içinde misiniz? Her şey zaten güzel olacak.

Ama önemli olan ne biliyor musunuz?

Bunların hepsini yaşarken, kendinizi yarına da "adam gibi" çıkarabilmek.

Bu siteyi üniversite yıllarımda kurmuştum. Sadece "site kurmak" için kurmadım. Tamamen "kendimi geliştirmek..." için. Faydasını, faydalarını çok gördüm. Umarım sizler de yararlanırsınız. (E zaten onun için de kurdum ya...)
 
B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
öss ye girecek arkadaşlara tavside bulanmak isterim bn de 2004 yılında öss sistemiyle çok şükür ingilizce öğretmenliğini kazandım.çok değil ama düzenli çalışarak kazandım. hedefimi belirlemiştim ve o hedefimle onun hayaliyle çalıştım hep sonunda da bunu başardım.bir de sınavı gözünüzde çok büyütmemek lazım.rahat olun.sakin olmak konsantrenizi yoğunlaştırmanıza yardımcı olur ve hedeflediiniz bölümlere başarıyla kazanmanızı sağlar.ÖSYS sistemiyle sınava girecek arkadaşlara başarılar.
 
S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
öncelikle öss ye girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.
eğitim sisteminin kökten değişmesi gerekiyor. malesef çocuklarımız 1.ci sınıfta yarış atı misali koşturuluyor. yıllarca emek ver ve geleceğin birkaç saate bağlı olsun. bu kadar saçma bir sistem olabilir mi. herşeyiyle örnek alınan avrupanın nedense bir eğitimi alınamıyor. eğitime kökten değişiklikler yapılmalı.

karateci_26' Alıntı:
dershaneye gidiyorum ama sonuç pek iç açısı değil konsantre eksikligi aldı başını gidiyor offfffff offfffff

kendini bu kadar yıpratma. sistemli ve düzenli çalıştığın sürece ki temelin varsa yapılmayacak birşey yok. mutlaka rehber öğretmenlerle görüşüp sistemli ders çalışma planı oluşturmalısın. kendine güven yapabileceğine inan. başarılar.
 
G

gülümse hayata

Kullanıcı
18 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
taarz
teşekkürleerrr    ;) sağ olun.
SEN İSTEEE YETER Kİ SEN İSTİYOSUN DİYE HERKES İSTEYECEKKKK!!!!  ÖYLE İSTE Kİ  HAYALİN GÖZÜNDE CANLANSIN, İ,ŞTE BEN BUYUM DEMESİNİ BİLMEMİZİM ZAMANI GELDİİİİ.
YERİM SENİ ÖSS
:)
 
Üst