dileklerperisi
Kullanıcı
Gerçekten ilgisi var mı bilmiyorum ama bana ürkütücü geldi.
Bir de 02:12 sularında gerçekleşen Çanakkale depremi tuz biber oldu walla.
Bir de 02:12 sularında gerçekleşen Çanakkale depremi tuz biber oldu walla.
Zynep' Alıntı:Eh Çinliler hep birlikte zıplayınca deprem oluyorsa neden olmasın?![]()
çimen ve sazlık gibi bitkilerin kurumasıGülşah' Alıntı:Evet Konya'da olan topraktaki olayı bende izledim ve ilginç.
Her ne kadar depremler deneye bağlanmasada çok fazla bilgim olmadığından yorum yapamıyorum.![]()
FS1983' Alıntı:hımmm değil 150 metre altında dünyanın merkezinede inseler sonuc olarak herşeyden haberdar olan Allah c.c yardımcımız olsun ne dielim sonucta ne olacağını bilsek bile kimsenin elinden hiç 1 şey gelmez bu deneyde bu kadar ısrar edildiğine göre bunda mutlaka abd nin ve israilin parmagı vardır yoksa bu kadar kesin kararlar alınmazdı onun için değil ahim ki ahim zaten kukla kim çıkarsa çıksın hikaye.
ersanx' Alıntı:çimen ve sazlık gibi bitkilerin kurumasıGülşah' Alıntı:Evet Konya'da olan topraktaki olayı bende izledim ve ilginç.
Her ne kadar depremler deneye bağlanmasada çok fazla bilgim olmadığından yorum yapamıyorum.![]()
sonucu toprakta karbon oranının yükselmesi normaldir.karbon'unda yanıcı bir madde oldugu biliniyor.
depremlere gelecek olursak tamamem tesadüf demekten öteye geçemem...
Zynep' Alıntı:ersanx' Alıntı:çimen ve sazlık gibi bitkilerin kurumasıGülşah' Alıntı:Evet Konya'da olan topraktaki olayı bende izledim ve ilginç.
sonucu toprakta karbon oranının yükselmesi normaldir.karbon'unda yanıcı bir madde oldugu biliniyor.
depremlere gelecek olursak tamamem tesadüf demekten öteye geçemem...
Ersen valla içime su serpiyorsun kardeşim, sağolasın. Bilerek konuşmak farklı bir şey, bizler TV kanalları tarafından sadece hayrete düşürülüyoruz ve her olaya felaketin başlangıcı olarak bakmaya alıştırıldık.
Sonuçta doğa olaylarının felakete dönüşmesi bazen kaçınılmaz olsada, küresel ısınma etkileri, tsunami örneklerinde olduğu gibi, bilinçli önlemler alınması sayesinde sanırım bu felaketlerin zararlı etkileri biraz olsun azaltılabilir.
Konya'da toprakta oluşagelen bu karbon yükselmesi haberini izlemeye koştururken kimbilir kaç hanım mutfakta musluğu açık unutmuştur?![]()
evet ögrenmenin yaşı yoktur.insan ögrendikçe kendine olan öz güvenide artıyor.bunu hissetmekte ayrı bişey tabiki..Zynep' Alıntı:Çok yazık evet. Teoride bize sunulan herşeye "tamam dikkat ederiz" diyoruz ama sonrasında...
Hatta öyle yakınlarım var ki, banyo yaparken su tasarrufuna gidince, "abarttın valla, senin harcayacağın sudan ne olacak?" demiyorlar mı?
Katılımın için çok teşekkürler Ersan.
Öğrenmenin, uygulamanın yaşı yoktur diyenlerdenim bende.![]()
Zynep' Alıntı:Ve arıtma tesislerinin maliyetide küçümsenmecek boyutta sanırım?
Bu durumda basit bir söylemle şunu diyebiliriz galiba; bu durumdan ne yazık ki en hızlı etkilenecek olan ülkeler nüfusu fazla olan 3.Dünya ülkeleri!
Bir soru hakkmı daha varsa;
Türkiye için durum nedir desem? "eee yeter ama" demezsin değil mi Ersan?![]()
ersanx' Alıntı:Ülkemiz içinde su sıkıntısı yaşayacak son ülkelerden sayılabilir..yetkili kurumlar edindigim bilgilere göre bunun üstüne çok duruyorlar.bizim açımızdan bir sıkıntı yok denilebilir...
depremlere gelecek olursak tamamem tesadüf demekten öteye geçemem
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.