B
bıldırcın
Kötülükle alakası yok Bülent.Aaaa, ne kötülüğümü gördün, aşk olsun?
Kötü rolü herkes oynayamaz kabiliyet meselesi

Kötülükle alakası yok Bülent.Aaaa, ne kötülüğümü gördün, aşk olsun?
bıldırcın' Alıntı:Kötülükle alakası yok Bülent.Aaaa, ne kötülüğümü gördün, aşk olsun?
Kötü rolü herkes oynayamaz kabiliyet meselesi![]()
bıldırcın' Alıntı:Kötülükle alakası yok Bülent.Aaaa, ne kötülüğümü gördün, aşk olsun?
Bülent' Alıntı:bıldırcın' Alıntı:Kötülükle alakası yok Bülent.Aaaa, ne kötülüğümü gördün, aşk olsun?
Peki.
(İyi toparladın.)
Estağfurullah.senarist081' Alıntı:;D Alemsiniz arkadaşlar,özellikle de Bülent sen!!!
Hadi yaaa! :-\senarist081' Alıntı:Ben de açıkcası Bıldırcının belirttiği gibi sana senaryoda kötü kalpli,acımasız esrar satıcısı imajını vermeyi düşünüyorum,ne dersin? ;D
Sen bence bu rolün üstesinden gelirsin...![]()
O sizin alemliğinizAlemsiniz arkadaşlar
Bülent ten çaldım
Bülent' Alıntı:Estağfurullah.senarist081' Alıntı:;D Alemsiniz arkadaşlar,özellikle de Bülent sen!!!
O sizlerin kendi alemliği...
Hadi yaaa! :-\senarist081' Alıntı:Ben de açıkcası Bıldırcının belirttiği gibi sana senaryoda kötü kalpli,acımasız esrar satıcısı imajını vermeyi düşünüyorum,ne dersin? ;D
Sen bence bu rolün üstesinden gelirsin...![]()
Diğer teklifleri mi değerlendirsem acaba? :
Neyse, hatırın için iyi/kötü rolün önemi yok.
Ama bazı kurallarım da var;
1- Sanat için de olsa soyunmam.
2- 1. madde ile bağlantılı bilimum diğer teklifleri kabul etmem.
YEŞİLAY' Alıntı:Çok komik ya teşekkürler senarist çok güldüm ve hala gülüyorum :ahah :ahah :ahah
dideM' Alıntı:Zynep' Alıntı:dideM' Alıntı:En azından ne yaptırmaya çalıştığını söylese, insan daha anlayarak yapar.
O da ezberlemiş sanırım))
"Modemi yeniden kurmayı deneyin." dese anlayacağım olayı zaten Didem![]()
Bunu anlatmak istemiştim zaten ama genele vurayım dedim)
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.