Zar ADAM...

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Zar ADAM... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,504 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı Zar ADAM...
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Empati:) İçim gitti birden:)
O kitabıda alırken  aynı  zar adamdan etkilendigim gibi aldım ve çok begendigim için yazı tarzını  yazarımızın diger kitabınıda ( olasılıksız) alıp bir solukda okudum... :)
Nasıl begendin mi? peki Gülşah Empatiyi,insanalrın topluluk içinde hiç tanımadıkları biriyle karşılaştıkları halde içinden çeken bir duyguyu anlatan bölüme geldin mi?

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Gündemi  hızlı takip ettiğin kesin Superisi :) ama eklediğin bir çok kitabı okudum yada  listeme ekledim ve sizlere katılıyorum,
diğer kitaplarımı erteleyip bu kitabı okumak istedim şuan, çünkü merak ettim :)
Olasılıksız kitabını çok beğendim, sonlara doğru biraz sıkıldım ama aslında sıkıldığım okadar çok kalın sayfalı kitaplar okudum ki artık daha az sayfalı ama daha çok şey anlatan kitaplar okumak hedefim ama burada eklenen yada takip ettiğim kitap listesine baktığımda, aldığım kitaplar yine sayfa sayısı olarak maşallah  :D

Bakalım Empati'yi okuyayım hemen paylaşacağım sizlerle, Pericim daha başındayım kitabın çünkü dün sabaha karşı başladım ve gelemedim bahsettiğin bölüme :)

H

harariye

Kullanıcı
22 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
su perisi' Alıntı:
Bende sitede aldıgım ve okuyarak begendigim bir kitabın başka biri tarafından okunması ve bakış açısını paylaşması hoşuma gitti diyebilirim..
Her zaman beklerim,hatta hemen beklerim:) okudugun ve benim paylaştıgım kitaplar varsa görüşlerini almak için sabırsızlanmakdayım...
Birde şunu sorayım...Ne tür kitaplardan hoşlanırsın ve bu kitabı alırken neden etkilendin? :)
Şimdiden teşekkürler ..:)
genellikle polisiye macera severim ama kişisel gelişim de okurum.. hangisinde daha çok heyecanlanıyorum elbette polisiye ve daha çok hoşuma gidiyor..
zar adamı yeni çıktı ve favori listelerinde diye aldım..
bi de kitap okuma ihtiyacımı gidermek için..
okuduğum kitaplar üstüne konuşmayı çok seviyorum.
empati olasılıksız cahillikler kitabı uçutma avcısı zar adam son okuduğum kitaplar..

H

harariye

Kullanıcı
22 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ben kitabı beğendim ama biraz yordu kitap beni.
daha yeni bitirdim şimdi filmini izlemeyi düşünüyorum.. sen filmini izledin mi?

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
harariye' Alıntı:
ben kitabı beğendim ama biraz yordu kitap beni.
daha yeni bitirdim şimdi filmini izlemeyi düşünüyorum.. sen filmini izledin mi?
İzlemedim, hatta kitabıda yine tavsiyeler bölümümüzden eklemiştim listeme, ama  madem filmide var hemen onuda araştırayım.
Çok teşekkürle paylaşımlar için :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
harariye' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
Bende sitede aldıgım ve okuyarak begendigim bir kitabın başka biri tarafından okunması ve bakış açısını paylaşması hoşuma gitti diyebilirim..
Her zaman beklerim,hatta hemen beklerim:) okudugun ve benim paylaştıgım kitaplar varsa görüşlerini almak için sabırsızlanmakdayım...
Birde şunu sorayım...Ne tür kitaplardan hoşlanırsın ve bu kitabı alırken neden etkilendin? :)
Şimdiden teşekkürler ..:)
genellikle polisiye macera severim ama kişisel gelişim de okurum.. hangisinde daha çok heyecanlanıyorum elbette polisiye ve daha çok hoşuma gidiyor..
zar adamı yeni çıktı ve favori listelerinde diye aldım..
bi de kitap okuma ihtiyacımı gidermek için..
okuduğum kitaplar üstüne konuşmayı çok seviyorum.
empati olasılıksız cahillikler kitabı uçutma avcısı zar adam son okuduğum kitaplar..
Şeçimler güzel...Uçurtma avcısını  ve yazarın sonraki romanı "bin muhteşem güneş" adlı kitabıjkitapçımın devamı niteliginde demesi ile aldım..Arka kapakda pekde devamı gibi algılamadım ama okuyunca belli olacak devamımı yoksa yeni bir başlangıç mı? Sonuçda böylesi güzel bir kitaba imza atmış bir yazarın diger kitaplarınıda okumak isterim..
Sna tavsiyem,polisiye romanalrında "Ahmet ÜMİD" ve yabancı yazarlardan "Jean-Christophe Grange"nin romanlarını tavsiye ederim...Bu gün  aldıgım kitaplar arasında Ahmet ÜMİD'in son romanını ekledim..
Konusu ilgimi çekti.Mevlananın ustası Şems-i Tebrizinin  Bab-ı Esrar adlı romanında gizli sırlarını, din ile aşk arasında farklı bir bakış açısı ile biz severlerine sunuyor..Tavsiye ederim.. :)

H

harariye

Kullanıcı
22 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sna tavsiyem,polisiye romanalrında "Ahmet ÜMİD" ve yabancı yazarlardan "Jean-Christophe Grange"nin romanlarını tavsiye ederim...Bu gün  aldıgım kitaplar arasında Ahmet ÜMİD'in son romanını ekledim..
Konusu ilgimi çekti.Mevlananın ustası Şems-i Tebrizinin  Bab-ı Esrar adlı romanında gizli sırlarını, din ile aşk arasında farklı bir bakış açısı ile biz severlerine sunuyor..Tavsiye ederim.. :)[/i]
[/quote]
Jean-Christophe Grange in kitaplarını okudum tam olarak sevdiğim tarz diyebilirm..
tavsiyen için ayrıca teşekkürler :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Yaşadığı tek düze hayatına zarlarla renk vermeye çalışan,yapamadıklarını zarların olasılıklarına göre yapan,sorumluluğu zarlara yükleyerek  ikinci bir kişilik yaratan bir psikolog,şahsen hastası olsam bu doktora gitmek istemem :)kişisel beğeniler göreceli bir kavram olduğu için fikirler ve yorumlar değişiyor,değişik analizler içeriyor ama illa ki alın okuyun,kaçırmayın diyemem

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ebruliyn' Alıntı:
Yaşadığı tek düze hayatına zarlarla renk vermeye çalışan,yapamadıklarını zarların olasılıklarına göre yapan,sorumluluğu zarlara yükleyerek  ikinci bir kişilik yaratan bir psikolog,şahsen hastası olsam bu doktora gitmek istemem :)kişisel beğeniler göreceli bir kavram olduğu için fikirler ve yorumlar değişiyor,değişik analizler içeriyor ama illa ki alın okuyun,kaçırmayın diyemem
Romanı okudukdan sonra bir dönem cebimde zar oldugunu ve zara sorsam ve sonuçlarını görsem diye düşünmedigim olmadı  ;D iyiki cebimde zarım yoktu..Hayat bir kumar ama ben kumar oynamayı sevmem...Şanş her zaman yüzüne gülmez insanın... ::)

M

mydestiny

Kullanıcı
31 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Bir kaç gün önce başladım bu kitaba. Şu an elli sekizinci bölümdeyim. Açıkçası arada sıkılıyorum okurken.
Adamın her şeyi zara yüklemesi kararlarını zarlara göre alması pek mantıklı değil. Zarların kararlarının çoğu saçma, tehlikeli ve ahlak dışı.
Şiddetle tavsiye edilecek bir kitap değil.

A

altın dişteli

Kullanıcı
10 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
alıcam bu gün kitabı.
kapağı bana biraz adam fawer çakması gibi geldi ama :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Zar Adamin Pesinde :)

Monotonluktan kurtulun Zar Adam'la hayatınızı sıradışı yapın
Zar adam'ın peşinde
Kült klasik zar adam romanının devamı niteliğinde olan zar adam'ın peşinde eğlenceli, canlı ve erotik anlatımıyla sizi asla unutamayacağınız bir yolculuğa çıkaracak.

Sıradışı , enteresan, heyecanlı ve aynı zamanda müthiş eğlenceli
Kötü şöhretli psikiyatrist Luke Rhinehart'ın oğlu Larry Rhinehart kitap boyunca babasının izini sürmektedir. Zar Adam diye bilinen Luke yetmişli yılların bir kült kişiliği olarak Zar Yaşantısı adı altında anarşik bir dünyada yaşamaları için binlerce kişiye esin kaynağı olmuştur. Larry ise kendisi için istikrarlı ve normal bir hayat seçmiştir. Babasının varlığını tümden yok sayarak borsada yatırım analizleri yapmaktadır. Zengin patronunun kızıyla nişanlıdır ve zengin bir yaşam sürmektedir.

Bir gün babasını arayan iki FBI ajanının işyerine gelmesiyle tüm hayatı altüst olmuştur. Varlığıyla düzenini bozan babasını bulmaya karar verir ve bir yolculuğa çıkar. Babasını bulmadan önce onun takipçileriyle birlikte zaman geçirecektir ve bir süre sonra babasının kurduğu sistem onu da etkisi altına alacaktır…

'Ben tanrısız bir Zerdüşt'üm: Ben hâlâ kendi kazanımda her şansı pişiririm.'
—Nietzsche

'Tesadüf hayatın yaratıcısıdır.'
—Charles Darwin

'Bazı kitaplar vardır insanın beynine kazınır. Üzerinden yıllar geçse de asla unutulmaz. İşte Zar Adam'ın Peşinde böyle bir kitaptır.'
—Joe Vitale

'İnsan ırkından istifa etmek gereklidir—sahte bir imzayla tabii ki.'
—Luke

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kitap okumayı sevmeyenler için,benzer içerikde olan jim carrey'nin son filmi "bay evet1 izlemenizi tavsiye ederim...
Filmde sadece herşeye evet kelimesini kullanarak hayatına yön veriyorsun,kitapda ise zar atarak.. :)Tabi nereye kadar, hayatını sonsuz olasılıklara açmanın bazı olumsuzlukları ile yüzleşmek zorunda kalana kadaR! :)