Youtubeye girme sorunu yaşayanlar indirin yeter ;) ::)

• Konbuyu başlatan hanedeyim
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde hanedeyim tarafından oluşturulan Youtubeye girme sorunu yaşayanlar indirin yeter ;) ::) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,965 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı Youtubeye girme sorunu yaşayanlar indirin yeter ;) ::)
Konbuyu başlatan hanedeyim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Optik
H

hayalhane

yok artık kızıdrmayacam
daha soru sormam
beni çok üzdü :'(

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Su Perisi' Alıntı:
Su perisi : )
Neden sinirlendin ?
Biliyorsun pc .de teknik konulardan anlamam ama you tubeye (yasaklkonduğu günden itiberen )istediğim an
girebiliyorum .
Ha bu arada benim msnye vürüs bulaştı engel olamıyorum: ((

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
hayalhane' Alıntı:
crt' Alıntı:
ok . Bekliyorum anlat.
Bu konu başlığında anlatta konu dışına çıkmış olmayalım  http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,1262.msg229592/topicseen.html#msg229592
Oğluma rica ettim ama bugün  bir hava bir hava ukalalığı üzerinde yardımcı olmuyor..
sende oğlunu anlat anlat bitiremiyon ha
ne kadar seviyon ki
her yerde adını anıyon  ;D ;D
Ne o oğlumun adını mı merarak ediyorsun olmazzzz sölemem : (

H

hayalhane

crt' Alıntı:
hayalhane' Alıntı:
Hayalhane neden  şaşkın şaşkın bakıyorsun hani bilgi vercektin ne oldu ? : (
Msn şifresini değiştirsem düzelir mi dersin?
;D ;D ;D ;D ;D bende msn şifresine hiç isim yazmadıydım
geçenlerde ablamın adını yazdım
ama kullanmadığım msn ye ;D ;D
genelge
kültürel konular yazarımda  ;D ;D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:
Su Perisi' Alıntı:
Neden sinirlendin ?
Biliyorsun pc .de teknik konulardan anlamam ama you tubeye (yasaklkonduğu günden itiberen )istediğim an
girebiliyorum .
Gelde sinirlenme ctr...Biz burda neyi konuşuyoruz,neyin tartışmasını yapıyoruz kaç gündür,emre ve Thunder neyin savunmasını yaptılar..
Ben ne yapayım,gelde sinirlenme..DNS diyoruz,bir çay içiminden daha kolay değiştirmesi diyoruz,ve en güvenilir olanı diyoruz ya daha ne diyelim,ne yapalım  :-X

Sen nasıl giriyorsun peki,hangisini kullandım oğluna sor bakim :)

Ve ben vürüs felan bulaştırmadım emin olabilirsin..Küçük bir şakayı vürüs sanma,zaten dün yaptıgımdan çok utandım,kalbine felan inseydi ne yapardım  :-[

H

hayalhane

Su Perisi' Alıntı:
crt' Alıntı:
Su Perisi' Alıntı:
Neden sinirlendin ?
girebiliyorum .
Gelde sinirlenme ctr...Biz burda neyi konuşuyoruz,neyin tartışmasını yapıyoruz kaç gündür,emre ve Thunder neyin savunmasını yaptılar..
Ben ne yapayım,gelde sinirlenme..DNS diyoruz,bir çay içiminden daha kolay değiştirmesi diyoruz,ve en güvenilir olanı diyoruz ya daha ne diyelim,ne yapalım  :-X

Ve ben vürüs felan bulaştırmadım emin olabilirsin..Küçük bir şakayı vürüs sanma,zaten dün yaptıgımdan çok utandım,kalbine felan inseydi ne yapardım  :-[
senin canını okumak vardı varyaaaa
ne sinirleniyon
gerçek annem olan seni eve kitlerdim azizim :mad: :mad:

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Su Perisi' Alıntı:

Superisi : )
Vürüsün senle ilgisi yok canım .
Kuzenden geldi.
Sanırım pcyi yenilemem gerekecek.
You tube konusunu oğluma sorayım sonra sölerim.
Biliyorsun ben teknik konularda  çağı geriden takip ediyorum :..
Ama dün akşamki olaya hala gülüyorum sende bunun acısını çıkarcağımdan emin olabiilirsin: : (

H

hanedeyim

arkadaşlar youtube açılmış diyolar arkadaşlarım ama ben hep dns programı kullandığım için bilmiyorum doğrumu

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Hosts dosyası değişikliği kesin çözüm.
Önceden sadece Dns değiştirmek yeterli olmuyordu Youtube için.
Şimdi Dns değiştirmek yeterli.

Dns ayar programı internet hızında oldukça artış sağlayabiliyor.
Fakat bilinmeyen bir Dns kullanmanın ne kadar güvenli olduğunu doğrusu bilemeyeceğim.

H

hayalhane

hanedeyim' Alıntı:
arkadaşlar youtube açılmış diyolar arkadaşlarım ama ben hep dns programı kullandığım için bilmiyorum doğrumu
hayır abi az önce baktım açık değil :) :)

T

ThuNDeR

Kullanıcı
28 Haz 2006
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
www.osmanmaasoglu.com
longcoming' Alıntı:
Hosts dosyası değişikliği kesin çözüm.
Önceden sadece Dns değiştirmek yeterli olmuyordu Youtube için.
Şimdi Dns değiştirmek yeterli.

Dns ayar programı internet hızında oldukça artış sağlayabiliyor.
Fakat bilinmeyen bir Dns kullanmanın ne kadar güvenli olduğunu doğrusu bilemeyeceğim.
Hosts dosyasını değiştirmek çözüm olsada bunun için program kullanmak mantık dışı.
ve hala DNS değiştirmek bazen yeterli olmayabiliyor, bu bulunan dns in verimliliğine bağlı.. sağlam bir DNS rotarsız bir katkı sağlayabilir.
konu başında da belirttiğim gibi DNS Ayar programının internet hız performansını rahatlattığı açık..
kullandığı DNS lerin güvenilirliğinden ise benim hiç şüphem yok, programı yapan kişilerin kim oldukları ve tecrübeleri konusunda bilgim var.

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
[quoteHosts dosyasını değiştirmek çözüm olsada bunun için program kullanmak mantık dışı.
ve hala DNS değiştirmek bazen yeterli olmayabiliyor, bu bulunan dns in verimliliğine bağlı.. sağlam bir DNS rotarsız bir katkı sağlayabilir.
konu başında da belirttiğim gibi DNS Ayar programının internet hız performansını rahatlattığı açık..
kullandığı DNS lerin güvenilirliğinden ise benim hiç şüphem yok, programı yapan kişilerin kim oldukları ve tecrübeleri konusunda bilgim var.[/quote]

Bilgilendirme için çok teşekkürler.
Benim de Dns güvenirliğinin kafama takılmasına yol açan forum sitelerinde birkaç kullanıcının yorumları olmuştu.

H

hayalhane

Emre Y' Alıntı:
hanedeyim' Alıntı:
emre oda olur ama dns server yoğunluk yaşadığında sende sorun yaşarsın yavaşlık sorunu hatta bazen internete hiç girememe gibi problemlere yol açıyo bu program hem girilmeyen sitelere girmeyi sağlar hem boş dns serverler üzerinden internete çıkmanı sağlıyarak daha hızlı olmasını sağlar internetinin ok...
prıogram regedit ayarı giriyor arkadaşım.Riskli! program yüklemekten iyidir! ;)
Hanedeyim haklı bu konuda.Sorun yaşaya biliyosun.
Bende denedim internet gitti harbi sinir oldum.Düzelttim geri geldi.