H
hanedeyim
perimi kızdırma ;D ;D ;D
Su perisi : )Su Perisi' Alıntı::hapis :ciglik
sende oğlunu anlat anlat bitiremiyon hacrt' Alıntı:ok . Bekliyorum anlat.
Bu konu başlığında anlatta konu dışına çıkmış olmayalım http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,1262.msg229592/topicseen.html#msg229592
Oğluma rica ettim ama bugün bir hava bir hava ukalalığı üzerinde yardımcı olmuyor..
Ne o oğlumun adını mı merarak ediyorsun olmazzzz sölemem : (hayalhane' Alıntı:sende oğlunu anlat anlat bitiremiyon hacrt' Alıntı:ok . Bekliyorum anlat.
Bu konu başlığında anlatta konu dışına çıkmış olmayalım http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,1262.msg229592/topicseen.html#msg229592
Oğluma rica ettim ama bugün bir hava bir hava ukalalığı üzerinde yardımcı olmuyor..
ne kadar seviyon ki
her yerde adını anıyon ;D ;D
Hayalhane neden şaşkın şaşkın bakıyorsun hani bilgi vercektin ne oldu ? : (hayalhane' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D bende msn şifresine hiç isim yazmadıydımcrt' Alıntı:Hayalhane neden şaşkın şaşkın bakıyorsun hani bilgi vercektin ne oldu ? : (hayalhane' Alıntı:
Msn şifresini değiştirsem düzelir mi dersin?
Gelde sinirlenme ctr...Biz burda neyi konuşuyoruz,neyin tartışmasını yapıyoruz kaç gündür,emre ve Thunder neyin savunmasını yaptılar..crt' Alıntı:Su perisi : )Su Perisi' Alıntı::hapis :ciglik
Neden sinirlendin ?
Biliyorsun pc .de teknik konulardan anlamam ama you tubeye (yasaklkonduğu günden itiberen )istediğim an
girebiliyorum .
Ha bu arada benim msnye vürüs bulaştı engel olamıyorum: ((
senin canını okumak vardı varyaaaaSu Perisi' Alıntı:Gelde sinirlenme ctr...Biz burda neyi konuşuyoruz,neyin tartışmasını yapıyoruz kaç gündür,emre ve Thunder neyin savunmasını yaptılar..crt' Alıntı:Su perisi : )Su Perisi' Alıntı::hapis :ciglik
Neden sinirlendin ?
Biliyorsun pc .de teknik konulardan anlamam ama you tubeye (yasaklkonduğu günden itiberen )istediğim an
girebiliyorum .
Ha bu arada benim msnye vürüs bulaştı engel olamıyorum: ((
Ben ne yapayım,gelde sinirlenme..DNS diyoruz,bir çay içiminden daha kolay değiştirmesi diyoruz,ve en güvenilir olanı diyoruz ya daha ne diyelim,ne yapalım :-X
Sen nasıl giriyorsun peki,hangisini kullandım oğluna sor bakim
Ve ben vürüs felan bulaştırmadım emin olabilirsin..Küçük bir şakayı vürüs sanma,zaten dün yaptıgımdan çok utandım,kalbine felan inseydi ne yapardım :-[
Superisi : )Su Perisi' Alıntı:Gelde sinirlenme ctr...Biz burda neyi konuşuyoruz,neyin tartışmasını yapıyoruz kaç gündür,emre ve Thunder neyin savunmasını yaptılar..
Ben ne yapayım,gelde sinirlenme..DNS diyoruz,bir çay içiminden daha kolay değiştirmesi diyoruz,ve en güvenilir olanı diyoruz ya daha ne diyelim,ne yapalım :-X
Sen nasıl giriyorsun peki,hangisini kullandım oğluna sor bakim
Ve ben vürüs felan bulaştırmadım emin olabilirsin..Küçük bir şakayı vürüs sanma,zaten dün yaptıgımdan çok utandım,kalbine felan inseydi ne yapardım :-[
hayır abi az önce baktım açık değilhanedeyim' Alıntı:arkadaşlar youtube açılmış diyolar arkadaşlarım ama ben hep dns programı kullandığım için bilmiyorum doğrumu
Hosts dosyasını değiştirmek çözüm olsada bunun için program kullanmak mantık dışı.longcoming' Alıntı:Hosts dosyası değişikliği kesin çözüm.
Önceden sadece Dns değiştirmek yeterli olmuyordu Youtube için.
Şimdi Dns değiştirmek yeterli.
Dns ayar programı internet hızında oldukça artış sağlayabiliyor.
Fakat bilinmeyen bir Dns kullanmanın ne kadar güvenli olduğunu doğrusu bilemeyeceğim.
Hanedeyim haklı bu konuda.Sorun yaşaya biliyosun.Emre Y' Alıntı:prıogram regedit ayarı giriyor arkadaşım.Riskli! program yüklemekten iyidir!hanedeyim' Alıntı:emre oda olur ama dns server yoğunluk yaşadığında sende sorun yaşarsın yavaşlık sorunu hatta bazen internete hiç girememe gibi problemlere yol açıyo bu program hem girilmeyen sitelere girmeyi sağlar hem boş dns serverler üzerinden internete çıkmanı sağlıyarak daha hızlı olmasını sağlar internetinin ok...