Youtubeye girme sorunu yaşayanlar indirin yeter ;) ::)

• Konbuyu başlatan hanedeyim
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde hanedeyim tarafından oluşturulan Youtubeye girme sorunu yaşayanlar indirin yeter ;) ::) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,965 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı Youtubeye girme sorunu yaşayanlar indirin yeter ;) ::)
Konbuyu başlatan hanedeyim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Optik
H

hanedeyim

emre oda olur ama dns server yoğunluk yaşadığında sende sorun yaşarsın yavaşlık sorunu hatta bazen internete hiç girememe gibi problemlere yol açıyo bu program hem girilmeyen sitelere girmeyi sağlar hem boş dns serverler üzerinden internete çıkmanı sağlıyarak daha hızlı olmasını sağlar internetinin ok...

E

Emre Y

hanedeyim' Alıntı:
emre oda olur ama dns server yoğunluk yaşadığında sende sorun yaşarsın yavaşlık sorunu hatta bazen internete hiç girememe gibi problemlere yol açıyo bu program hem girilmeyen sitelere girmeyi sağlar hem boş dns serverler üzerinden internete çıkmanı sağlıyarak daha hızlı olmasını sağlar internetinin ok...
prıogram regedit ayarı giriyor arkadaşım.Riskli! program yüklemekten iyidir! ;)

H

hanedeyim

canın sağolsun emre  ;D
diğer arkadaşlar bu programla alakalı sorun yaşayan olursa ben burdayım ve programa kefilim

H

hayalhane

Su Perisi' Alıntı:
Ben bu sorunu daha önce çözmüştüm:D Niye beni tekrar ediyorsunuz  :mad:

http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,14908.0.html

Jacer proğramı ile ama onda güncelleme sorunu yaşamıştım sonra dns değiştirdim bu sefere siteleri engelledi  :) çareyi "host dosyası" nı değiştirerek sorunu ortadan tamamen kaldırdım..

,

acaba bunu indirebilir miyim
yoksa sen kızıyosunda her önüne geleni yükleme diye :) :) :) izn var mı buna ;) :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Hangisini indireceksin hayalhane  :mad:
Benim eklediğimi indirmemişmiydin sen  :mad:

T

ThuNDeR

Kullanıcı
28 Haz 2006
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
www.osmanmaasoglu.com
Arkdaşlar bu programın Youtube ve diğer yasaklı sitelere girmenize imkan sağladığı kesin ancak tek ve ilk amacı bu değildir hatırlatayım.
Bu proframın editörleriyle iletişimim olduğu gibi programın yeni sürümlerinden ilk habrdar olan biriyim ve ilk duyuru kendi forum sitemde yapılır.

Amacına gelince, Bu program TTnet alan adı(DNS) sunucularındaki yapılandırma problemlerini bypass eder ve sizin belirleyebileceğiniz periyodik zaman aralığında en iyi performansı alabileceğiniz DNS sunucusunu sizin için bulur ve ayarlar.
Güncel Sürüm olan 3.0.1 (05/12/2009)  500'e yakın yerli yabancı DNS sunucusunu listeye aldığını sanıyorum.
"Eee hımm pek anlamadım?" diyorsanız hala.. bu program internet hızınızı en iyi performansta kullanmanızı sağlar ve yasaklı sitelere erişmenize sebep olur.

Bu Programı "tavsiye etmediğim Youtube Jacker" kullanan arkadaşların tek programla iki iş görebileceğini anlatmak için tekrar açıklama gereği duydum.

DNS Ayar bu alanda güvenlidir.
Herkese mutlaka tavsiye ederim.

E

Emre Y

hanedeyim' Alıntı:
canın sağolsun emre  ;D
diğer arkadaşlar bu programla alakalı sorun yaşayan olursa ben burdayım ve programa kefilim
Thunder' Alıntı:
Sadece Youtube'a girebilmek için bu programı kuruyorsanız, sizin bilgisayar tecrübenize gülerim ve bilgisayarınız için vah derim. Aklınızı başınıza alın yahu, DNS değiştirmek sadece bir bardak çay içmek kadar zahmetliyken ve bu en temiz yöntem iken neden program kurarsınız?  format atma zaman aralığınız nedir sizlerin düşünemiyorum bile.
bana güvenininz yoksa buyrun.Sayın Osman beyde benim düşüncemde. Kendi admininiz ve tanıdığınız birisi. ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
hayalhane' Alıntı:
hanedeyim' Alıntı:
benimkini indir benimkini ;D
olmazzzzzzzz ben perimin prog. indiricemm ;D ;D
Burda benden yetkili kişiler bir şeyler söylüyorlarsa doğru söylüyorlardır... Hayalhane benim dediğimi tut ama gittiğim yoldan gitme  ;)
Thunder ustaya güvenebilirsin izin veriyorum  :p :D

H

hayalhane

Su Perisi' Alıntı:
hayalhane' Alıntı:
hanedeyim' Alıntı:
benimkini indir benimkini ;D
olmazzzzzzzz ben perimin prog. indiricemm ;D ;D
Burda benden yetkili kişiler bir şeyler söylüyorlarsa doğru söylüyorlardır... Hayalhane benim dediğimi tut ama gittiğim yoldan gitme  ;)
Thunder ustaya güvenebilirsin izin veriyorum  :p :D
buda thunder de codex te benim gozümde sendne yetkili değil olamaz da ;D ;D ;D
ama bilgi olarak bilmem kim daha iyi bilirse onun dediğni yaparım
;D ;D ;D ;D (tabi yönetime ses etmiyom latfe :) )

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Gururum okşandı

O zaman şöyle yapalım..DNS proğramını indir onu kullan..Digerlerini tükledin ise önce sil  ;)

H

hayalhane

Su Perisi' Alıntı:
Gururum okşandı

O zaman şöyle yapalım..DNS proğramını indir onu kullan..Digerlerini tükledin ise önce sil  ;)
tmm ama dns nedir onu nerden ibidrecem : )

H

hanedeyim

tamam perim tamam sen kızma
benim paylaştığım programdan bahsediyor dns programı :)

H

hayalhane

hanedeyim' Alıntı:
tamam perim tamam sen kızma
benim paylaştığım programdan bahsediyor dns programı :)
haa tmm abi indiririm sorun değil

yahu perim sana artık soru sormayacam
beni üzdün o ne öyle :'( :'(