Y
yigitce
Kullanıcı
tesekkürler harariye...harariye' Alıntı:yiğitce mükemmel olmuşş..
emeğine sağlık
yazmak kadar okuyaninda düsünceleriyle algilanmak basarili kilar...
saglicakla ve sevgiyle kal...
tesekkürler harariye...harariye' Alıntı:yiğitce mükemmel olmuşş..
emeğine sağlık
ne demek ...harariye' Alıntı:sadelik güzelliktir bu şiirinde belirgin bi şekilde ortada..
çok hoş su gibi bir şiir olmuş..
affına sığınarak söylüyorum yiğitce; sendirsin değil de sensindir olması gerek sanıyorum
sağlıcakla kal
gökteki yıldız' Alıntı:Çok hoş olmuş gerçekten tebrikler
ilginiz ve yorumunuz icin tesekkürler...gökteki yıldız' Alıntı:Hepsi birbirinden güzel
tesekkürler...Serseri_Şair' Alıntı:tebrikler
yorumu esirgemedigin icin ben tesekkür ederim...prenses35' Alıntı:sensiz anlamı yok sensizliğin...hepsi çok güzel şiirler yüreğine sağlık...
yazmak kadar okuyucunun anlayabilmeside önemlidir lilyen...LiLyen' Alıntı:Farkli geldi belki sevmelerim…sen belkide benden cok fazla istedin…bu aski biz, üzerimize bir beden büyük mü giydik…düsüncelerimiz zayiflatti mi bizi…bitkin mi birakti…bu yüzden mi her cümlemizden farkli anlamlara gebe kalisimiz…ciplak bir gözle,sadece sevgi adina bakamadik mi…ne kirletti saf sevilerimizi…
cok güzel kaleme döküyorsunuz duygulari.. kayboluyorum bu yazilarin icinde...
ne kadar yorum yassam azdir kaleminiz hic susmasin...
duygu olmadan hicbir yazi yazilmaz...Eylül 06' Alıntı:Çok güzel olmuş. yüreğine sağlık.
Ama bu tür yazılar yazan arkadaşlar hep sevgi hep bi aşk üzerine yazıyorlar. Onu farkettim.
Acaba bu tür yazıları daha çok duygusal zamanlarımız da mı yazarız ??
Ondan mıdır acaba?
sinirli olmakda duygudur...bazen öfkelerimizide yazariz...özlemlerimizide...yasadiklarimizla hayallerimizi de...çiçek' Alıntı:evet katılıyorum sana yigitce
duygu olmadan hiçbirşey yazılmıyor.
ben özellikle sinirli oldugum anlarda yazarım, duygusal oldugum anlar cok azdır o yuzden o fırsatlarıda hemen degerlendirmeye calısırım xD
güzel insan...Su Perisi' Alıntı:sorma bana nasilsin
birak bildigin gibi
kalayim...
Şiirlerini okumayı özlemişim Yiğit...Kalemin durmasın yüreğin kanamasın arkadaşım...