Yiğit ÖZGÜR'den esintiler :)

Feveran Estomp' Alıntı:
Benim karikatürüme itiraz edip kaldırdılar ama ilk karikatürde de dinimize yönelik bir mizah var.. Ben bunu kötülemiyorum , çünkü mizahın ne olduğunu biliyorum.. Karikatürler için çok teşekkürler.. Akşam akşam güldüm..  ;D

Sevgili feveran, sakıncalı bir karikatür buradan da silindi, söz ettiğin karikatür ise sadece Türkçe'mizi düzgün anlayamadığı için hataya düşen bir Alman?
Eğer tetikleyici mesajlar geleceğini sezsem bu karikatürüde silerdim.

Zynep' Alıntı:
Feveran Estomp' Alıntı:
Benim karikatürüme itiraz edip kaldırdılar ama ilk karikatürde de dinimize yönelik bir mizah var.. Ben bunu kötülemiyorum , çünkü mizahın ne olduğunu biliyorum.. Karikatürler için çok teşekkürler.. Akşam akşam güldüm..  ;D

Sevgili feveran, sakıncalı bir karikatür buradan da silindi, söz ettiğin karikatür ise sadece Türkçe'mizi düzgün anlayamadığı için hataya düşen bir Alman?
Eğer tetikleyici mesajlar geleceğini sezsem bu karikatürüde silerdim.
Benim anlatmak istediğim ; karikatürün amacı mizahdır.. Asla dini ve/veya başka bir konuyu aşağılamak değildir.. Bunu abartı olarak algılamaksa büyük bir yanılgıdır.. Yoksa kesinlikle polemik yaratacak bir söyleyiş tarzıyla yansıtma yapmadım..

Ben seni çok iyi anladım feveran.
Ama sen galiba beni pek anlayamadın:(

Neyse:)
Dur yeni bir karikatür ekleyeyim ben:)

n5176568353016879657xq5.jpg

;D ;D hepsi birbirinden güzeldi ya bayıldım buda süperdi saol zeynebim :)

500 karikatürlük bir arşivim var ama bulduklarımı yinede ekliyorum.. Yiğit ÖZGÜR kadar mizahsen bir insan yoktur ya..  :)

Geri