Ö
ölüdeniz
Valla avatarını gören bundan sonra sana daha çok mail atacak allah yardımcın olsunGülşah' Alıntı:haklısın Özlem1980 bende bunu anlayamıyorum.
Hatta uyarmama rağmen gönderiyorlar..
Valla avatarını gören bundan sonra sana daha çok mail atacak allah yardımcın olsunGülşah' Alıntı:haklısın Özlem1980 bende bunu anlayamıyorum.
Hatta uyarmama rağmen gönderiyorlar..
Aslında seni düşünüyorlar bu sayede çevren genişliyor ;D ;Dzamansizyagmur01' Alıntı:;D evet ya bir de sonuna bu maili yollamasan ........ demezler mi çileden çıkıyorum bende benim bir de telefona yolladılar 25 kişiye yollamazsan 25 yıl şansın gülmeyecek diye hayret birsey ;D
Ama vardı bizim bir para zincirimiz ve sahiden epey paralarımız olmuştu o zincir mektuplar sayesinde Kristal.Kristal' Alıntı:Eskiden yazıp posta kutularına atarlardı ;D
Teknoloji gelişti şimdi maille gönderiyorlar.
yusufi' Alıntı:Multipl skleroz olunuyormuş diye diyet ürünleri düşmanıma bile tavsiye etmiyorum
keşke daha önce atsaydın bana hiç gelmedi bu mail geç kaldım :-[
çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim... :alkis
Bozulmayan ne kaldıkiZynep' Alıntı:Ama vardı bizim bir para zincirimiz ve sahiden epey paralarımız olmuştu o zincir mektuplar sayesinde Kristal.Kristal' Alıntı:Eskiden yazıp posta kutularına atarlardı ;D
Teknoloji gelişti şimdi maille gönderiyorlar.
Bir zamanlar dürüstlük vardı, e-posta çıktı mertlikte bozuldu!