Yeşilay Haftası..(1-7Mart)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
DÜNYANIN %96 SI SİGARA
İÇMEKTE NEDEN SİZİN YÜZÜNÜZDEN HEYYY SİGARA YAPIMCILARI OKUYUNUZ LTF BİZ ÇOCUKLARI NİÇİN ÖLDÜRMEK
İSTİYOSUNUZ

kapalı alanda sigara içmeyi yasakladılar,sözde sigara tüketimini azaltlamaya çalısıyorlar! peki o zaman neden üretiliyor?neden üretilmeye izin veriliyor.
madem öyle sorunu kökünden halletsinler.
%96 oranında tüketici varsa geriye ne kadar sağlıklı kısım kalıyor ki zaten içmeyenlerde içenlerin sayesinde içmiş kadar oluyorlar.
teşekkür ediyorum rock_girl

sigara içmenin en büyük yararı

fazla olan paranızı azaltır
uzun olan ömrünüzü kısaltır

birde öyle bir tezat nokta varki sigara içen kime sorarsanız sorun o kişinin çocuğu sigara içemez gerekirse döver ama içirtmez
güldürmeyin beni  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hayırr benim şahit olduğum kişiler var anne-babanın sigara içtiği ailelerin çocukları da içebiliyor.çünkü çocuk küçük yaşta öğreneceği davranışları çevresindeki insanlardan örnek almıyor mu,baktı ki baba sigara içiyor çocukta alışabiliyor 

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Atila Eroğlu...
Türkiye'de sigara tüketimi için her yıl yaklaşık 15 milyar TL harcandığını belirterek, ''Bu parayla 6 ayda IMF'ye olan tüm borcumuzu ödeyebiliriz...
Her yıl yaklaşık 500 tam teşekküllü hastane, 10 bin okul inşa edebiliriz, 1 milyon kişiye iş bulabiliriz'' dedi.

Bu sözlerin  dikkate alınması dileğiyle
Nice sağlıklı günlere ...

Geri