Yeşilay Haftası..(1-7Mart)

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde crt tarafından oluşturulan Yeşilay Haftası..(1-7Mart) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,160 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Yeşilay Haftası..(1-7Mart)
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
DÜNYANIN %96 SI SİGARA
İÇMEKTE NEDEN SİZİN YÜZÜNÜZDEN HEYYY SİGARA YAPIMCILARI OKUYUNUZ LTF BİZ ÇOCUKLARI NİÇİN ÖLDÜRMEK
İSTİYOSUNUZ

kapalı alanda sigara içmeyi yasakladılar,sözde sigara tüketimini azaltlamaya çalısıyorlar! peki o zaman neden üretiliyor?neden üretilmeye izin veriliyor.
madem öyle sorunu kökünden halletsinler.
%96 oranında tüketici varsa geriye ne kadar sağlıklı kısım kalıyor ki zaten içmeyenlerde içenlerin sayesinde içmiş kadar oluyorlar.
teşekkür ediyorum rock_girl

E

efem

Kullanıcı
7 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
hanedeyim
sigara içmenin en büyük yararı

fazla olan paranızı azaltır
uzun olan ömrünüzü kısaltır

birde öyle bir tezat nokta varki sigara içen kime sorarsanız sorun o kişinin çocuğu sigara içemez gerekirse döver ama içirtmez
güldürmeyin beni  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
hayırr benim şahit olduğum kişiler var anne-babanın sigara içtiği ailelerin çocukları da içebiliyor.çünkü çocuk küçük yaşta öğreneceği davranışları çevresindeki insanlardan örnek almıyor mu,baktı ki baba sigara içiyor çocukta alışabiliyor 

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Atila Eroğlu...
Türkiye'de sigara tüketimi için her yıl yaklaşık 15 milyar TL harcandığını belirterek, ''Bu parayla 6 ayda IMF'ye olan tüm borcumuzu ödeyebiliriz...
Her yıl yaklaşık 500 tam teşekküllü hastane, 10 bin okul inşa edebiliriz, 1 milyon kişiye iş bulabiliriz'' dedi.

Bu sözlerin  dikkate alınması dileğiyle
Nice sağlıklı günlere ...