yaşanmış acı bir aşk hikayesi

aşkın anlamı bu olmamalı.
kim ister ki hayatta sevdiğini bir başına bırakıp ebedi sonsuza gitmeyi.
birlikte olmak ister gerçekten sevenler.
bu hikayedeki adam eceline susumış,ölümünü kendi elleriyle getirmiş.
madem öyle kaskı çıkar at,onu korumayan seni de korumasın,
amaç sonuçlara birlikte katlanmak,birlikte yaşamak değilmi ne de olsa
.!

yağmureal' Alıntı:
güzel bi hikaye tşkürler paylaşım için ama
ben inanmıyorum artık böyle aşların olduğuna :( :( :( :( :( :( :(

bende inanmıyorum bu hikayeyi biliyordum fakat sevgi buzamanda yok denecek kadar az nerdeee mesutun dediği gibi bulanlarda farkına varmıyo yada varmak istemiyo garip bişi sevgi ama en yüce duygu yine sevgi ben buzamanda böle aşkların sevgilerin olduğuna malesef inanmasamda yine öyle seveceğim sevmek isterim bigün yeniden böyle sevgilerin oldu zamanlarda olmak ümidiyle ...

Tam tersi teorilerde üretilebilir.
Ama olaya atfedilen kurgu fena değil, bana göre gerçek yalın, ama kurgu ile süslenmiş işte.

Kısaca kurgu iyi.

Aşk hikayelerini sevmem her ne kadar Barbara Cartland okuyor olsamda zaman zaman...  :)

Bana hiç acı gelmedi haketmişler. Sen yanında sevgilin varken motosikletle o kadar hız yapmayı göze alabiliyorsan, sonucuna da katlanacaksın. İnsan biraz dikkat eder. Nasıl aşk ya böyle aşk mı olur. (:

Harun' Alıntı:
Bana hiç acı gelmedi haketmişler. Sen yanında sevgilin varken motosikletle o kadar hız yapmayı göze alabiliyorsan, sonucuna da katlanacaksın. İnsan biraz dikkat eder. Nasıl aşk ya böyle aşk mı olur. (:

Belki sevgilisiyle adrenalin duygusunu böyle yaşamak istedi yada romantizmi ?? olamaz mı?  ;D Bak şimdi elele duvardan falan geçip sınır tanımıyorlardır hiç bir şeyde :))))

spiritualsigns' Alıntı:
Harun' Alıntı:

Belki sevgilisiyle adrenalin duygusunu böyle yaşamak istedi yada romantizmi ?? olamaz mı?  ;D Bak şimdi elele duvardan falan geçip sınır tanımıyorlardır hiç bir şeyde :))))

Bence olamaz yani olmamalı. Ben yapmam en azından.  ;D

Yani motosikletle 180 le gidip nasıl bir romantizm ve adrenalin yaşanabilirki anlamadım. Tamam yaşanabilir ama bu acıklı bir aşk hikayesi değildir benim için.

Geri