Yaşamın Yankısı :

• Konbuyu başlatan catzilla
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde catzilla tarafından oluşturulan Yaşamın Yankısı : başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,456 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Yaşamın Yankısı :
Konbuyu başlatan catzilla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan roze
C

catzilla

Arkadaşlar bu yazıyı Doğan Cüceloğlu yazmış :)
İnsan ilişkileri ve iletişim konusunda ne kadar deneyimli bir şahsiyet olduğunun hepimiz farkındayızdır.

tamam... doğru söylüyorsunuz, inanın Size hak veriyorum. o dediklerinizi bende yaşadım hemde fazlasıyla...

ama ne yapalım...   ::)
buradaki ifadelerin yönlendirmelerin tam tersinimi uygulayalım Sizce... doğrusu bu mudur?
insanlar kötü, şartlar kötü diye, bizdemi kötü olalım...?

yanlış kişilere rastlamış olmak bizim suçumuz değil ki... onlar hep var ve var olacaklar, dünya böyle işte.
gene ne varsa, iyilikte güzellikte var diye düşünüyorum.

yanlışmı düşünüyorum, Sizce de öyle değilmi :)

Ö

ölüdeniz

Evet catzilla dünyada her şeyin bir karşıtı var Bazen ne kadar iyi ve anlayışlı olsakda karşılığında kötülük veya anlayışsızlık olarak bize geri döner.ama mutlaka birgün onun karşılığınıda alırız.yeterki biz kalben doğru olanı yapalım

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Öncelikle Doğan Cüceloğlu yazdıysa mutlaka doğrudur! demek benim için ters catzilla.
Elbette uyulması gereken kurallar konusunda sizlerle hemfikirim. Yani Cüceloğlu ya da farklı bir uzmanın gösterdiği yollara uyulursa yaşamın pratikleştiğinin, daha yaşanılası kılındığımında.
Ancak burada verdiği örnekler benim için geçerli değil.
Ama söylemek istediğim asla, "ben bunları denemem, insanlara saygı sevgi göstermem artık!" değil elbette.
Ancak bu konuda benim yolunu izlediğim kişi Emre Kongar'dır ve Kongar'ın "İnsanları karşılıksız seveceksin." metodudur.
Bu konuyu ayrı derleyerek ayrı bir başlık altında paylaştıktan sonra tartışmayı yeğlerim.

C

catzilla

Zeynep Abla; Size ters gelen tarafları varsa, ki.. olabilir.

Ne diyebilirim... herkesin fikrine saygı duyuyorum :)