YAŞAMA NASIL BAKIYORSUNUZ?

yanlış anlaşılma olmasın çünkü önyargılar sarmış etrafımızı (hatasız kul olmaz )

Yaptığım hataları tekrar yapmamaya çalışarak ve kendime bir şeyler katmaya çalışarak  ileriye pozitif bakıyorum :)

Korsan' Alıntı:
Bugün hava biraz bulutlu
Güllerin dikeni var
Bardağın yarısı boş

Hayata bu şekil bakıyorum fazlamı gerçekçi oldu evet sanırım öyle oldu

iç karartıcı boş kısmıınııı dikenli kısmını bulutlu kısmını derken.... herşeyin iyi ve kötü taraflarını eşit görebilseniz bence daha güzel olmazmı ... (yaradılanı sev yaradandan ötürü)......

bügün ölecekmiş gibi ahirete hep yaşıcakmısım gibi dünyaya çalısmayı düşünerek bakıyorum

Onu bunu bilmem işçilerin hepside dogru demiş.
İlk işçi dışlanmak isteniyor gibi :d
Nedenide gerçeği süslemeden, oldugu gibi aktarması açık ve net.
Hele 3 üncü işçiye bah sen katedral yapıomuş pehhhh 4 üncü ye iyiki sormamış, piramit inşaa ediom derdi heralde :d

1 numaralı işçiyi açık yüreklilik ve cesaretinden dolayı kutluyorum.
Bu kadar yalın anlatılır :d

Bir durum veya konu karşısında insanın ruh hali çok önemli,o an yorum,düşünüş,bakış açısı ruh haline göre değişebiliyor,belki işçilere aynı soruyu farklı zamanlarda sorsalardı aynı insan diğerinin,diğeri ötekinin cevabını verebilirdi

hayat güzeldir.)hayat bakan gözle güzellşir..istemezsen  ulaşlımz bir hazinedir hiç bir zamn
o ışıltıyı yakalymzsn ama istersen mucizelerin kendisidir..hayat sizin içinizle güzeldir...

Hayata bakışım günden güne bazende andan ana değişiyor çokmu tutarsızım ne,
tabi bu işime bakış açım içinde geçerli.

Hayatta karşıma çıkan olumsuzlukları fırsat ve beni geliştiren şeyler olarak düşünüyorum,bazen canımı sıksalar da..

Sonuçta güzel şeylerle karşılaşınca da,işte yaşam o zaman daha bir değerli oluyor.. ;)

gerçektende hayata bakış açısı çok önemli bişey. İnsanın direk yaşamını hedef alan bi nokta..

ilk olarak paylaşımınzdan dolayı tsk ederim.hayata nasıl bakarsak oyle yasarız ben her turlu sorunlarıma veya mutluluguma her ne olursa olsun pozitif bakmayı seven bır ınsanım. cunku pozitif baktıgımda hayatımda o sekilde geciyor.gune her sabah nese ile başlamayı severim cunku ben nese dolu oldugumda cevremde nese dolu oluyor bence bunu deneyın belkı deneyenleriniz vardir ama şimdiden tavsıye ederim denemeyenler için..

Hayat nasıl bakıyorum? HIm.. Bundan 3 yıl önce her şey daha renkli ve istersen herşeyi yapabilirsin,başarabilirsin,herşey harika,güzel ve olması gerektiği gibi gözüyle bakardım.ama bu 3 yıl içinde yaşamam gereken şeyler,bakış açımı değiştirmiş.. değiştirmiş diyorum çünkü,bende farkında değildim :)  :Pasabi,sinirli,karamsar,gri renkli bir yaşam,gıcık insanlar,kimse beni sevmiyor,neden beni dinlemiyorlar,batsın da kurtulayım şu yaşamdan,diye bi bakış açım olmuş... ama şimdi,farkettim ki,boşuna... Aynen hayat bakış açım şimdi şöyle: Yaşa ve geç... kızmak zaman kaybı.. havalar nasıl olursa olsun, yeter ki sizin havanız iyi olsun arkidişler... Polyanna Elçin'i oynuyorum.. ve ölene kadarda öyledevam edeceğim.. iyilik yapıp denize atacağım, karşılık onaylanma beklemeyeceğim.. doğrumu madem iyi olduğunu biliyorum,o halde devam... kızmıyorum,çünkü bana zarar veriyor..gülüp geçiyorum...hayat yaşamaya değer şeylerle yaşanmalı... kızmak,küsmek ,çok şey alıyor ...amannnnnnnnn bırakın aksın nehir,sizde tadını çıkarıp,güzel manzaraları yakalayın arkadaşlar  ve gülümseyin...

sevgi ve ışıkla kalın..
:-*

Eğer herşeye olumuz bakarsak yarına kalma olsalığımız azalır bunu üstün dökmenin bir kitabında okumuştuk her insanın başına illaki olmusuzluklar gelir önemli olan bundan da olumlu birşeyler çıkarmalıyız yoksa hayat çok çekilmez olur

hayata nasıl bakarsanız ve nasıl düşünürseniz hayatta size onu geri verir..kuantum düşüncesini bilenleriniz varsa ne düşünürsen hayatta onu alırsın..herkese güzel günler arkadaşlar..

hayata gülümse :)

Geri