YAŞAM NEDİR????

• Konbuyu başlatan optimistic27
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde optimistic27 tarafından oluşturulan YAŞAM NEDİR???? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,127 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı YAŞAM NEDİR????
Konbuyu başlatan optimistic27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Efendim arkadaşım sevgi araç edilebilir diyor amaç değil Hoş kişi neyi amaç neyi araç eder kendi takdiridir.

Ya neyse çok yazdım yine bu gün.Biraz ara versem iyi olucak

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
berrak' Alıntı:
.gözde.' Alıntı:
hımm ama sevgiyi hayatı sevebilmek için kullanmak onun güçüyle yaşama sarılmak neden yanlış olsun ki sevince inanırsak sevince herşeyi isteyerek yaparsak ki bu gerçektir bu bir araç olur amacım her an sevmek değil o sevgiyi har alanda hissetmek yalnışmıyım ?

size katılıyorum sevgiyi amaç edinmek yanlış değil her işe sevgi katabilmek önemli olan  ;)
beni anladığın için tesekkür ederim ama ifade problemi yaşadım.sevgi gibi açık bi kavram neden karmaşıklaştırılırki mutlu olmak sevmekten geçiyorsa sevgiyi resmen bi araca dönüştürebilirim amacım sevmek değil amacım o sevgiyi her alana taşımak sevgiyi araç edip ondan güç almak elimde değil herkesi herşeyi seviyorum  ;)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Korsan' Alıntı:
O zaman anladım ki; YAŞAM SEVGİDİR...
SADECE SEVGİ

Yasam mücadeledir ve dirençtir Beliki sevgisiz yasayabilirsin ama dirençsiz vede mücadelesiz asla

Yani yaşam için sadece SEVGİ den ibarettir demek çok fazla iyimserlik olur gibime geliyor
Sen bir fenomenmişsin yav.
Aferin sana korsan.

Katılıyorum sana, bütün içtenliğimle  ::)